Orli přivítají v odvetném duelu Vyškov

Naši soupeři
ST 31. 8. 2022
V rozmezí čtyřiceti osmi hodin se znojemští hokejisté potkají již podruhé s týmem z Vyškova. První přátelský duel se stal kořistí Orlů, kteří mohou na výhru navázat v Nevoga aréně již ve čtvrtek od 18:00.

Druholigový nováček z Vyškova má za sebou již pět přípravných duelů, v nichž dvakrát podlehl týmu SHKM Hodonín, ale na druhou stranu si připsal dvě vítězství nad Velkým Meziříčím a Žďárem nad Sázavou. Zbývající pátý zápas odehrál v úterý právě s Orly ze Znojma. Ti na ledě soupeře těžili z lepší první poloviny utkání, v níž si vytvořili třígólový náskok. Domácí sice mocně dotahovali, nakonec si však připsali prohru v poměru 2:3.

Znojemští hokejisté se přesně po týdnu znovu představí na domácím ledě. Dvojzápas s Třebíčí nyní nahradily duely s Vyškovem. Svěřenci koučů Jiřího Berouna a Tomáše Jakeše jsou zatím stoprocentní ve svých venkovních duelech, vyhráli jak v Třebíči, tak v již zmiňovaném klání ve Vyškově. Domácí zápas s Horáckou Slávií si však přivlastnit nedokázali a prohráli po samostatných nájezdech. Přesně po týdnu tak mají Orli šanci složit domácí reparát a před svými fanoušky zvítězit.

Sestavy z posledních zápasů

Hokej Vyškov:Kořének – Studený, Vosátko, Žižka, Mikulík, Hohl, Holemý, Bláha – Komínek, Čuřík, Sebera, Čejka, Romančík, Janeček, Weintritt, Podešva, Kořenek, Vašíček, Dobiáš, Tomajko.
Orli Znojmo:Groh – Kloz, Mareš, Tejnor, Stránský, Jenáček, Zukal, Remta – T. Svoboda, Hruška, Köver, Nižnikov, Šťovíček, Sklenář, Špaček, O. Svoboda, Havlát, Kotrba, Pigl.
NEWSLETTER