Novoroční hokej za dvacku

Aktuální zprávy
ÚT 25. 12. 2012
<em>Znojmo</em> - Vedení klubu Orli Znojmo připravilo pro všechny fanoušky hokeje speciální novoroční akci "Na hokej za dvacku!" Zápas Erste Bank Eishockey Ligy Orli Znojmo – KHL Medveščak Záhřeb, který se odehraje na Nový rok, v úterý 1. ledna 2013 od 17:30, můžou diváci navštívit za pouhých 20 Kč. Neváhejte, pozvěte své kamarády a blízké a přijďte si užít bouřlivou hokejovou atmosféru!

„Rozhodli jsme se tuto akci uspořádat v období, kdy mužstvo potřebuje cítit co největší podporu z hlediště při boji o play-off. Současně je to také dárek pro naše fanoušky za jejich věrnost a podporu v průběhu celé sezóny," říká manažer klubu Mgr. Petr Veselý.

„Doufáme, že se nám také takto podaří na stadión přilákat co nejvíce nových diváků, kteří se touto cestou budou moci seznámit s kvalitou EBEL a užít si novoroční večer s atraktivním hokejem,“ dodal.

Také na tomto utkání bude v prodeji nový luxusní kalendář Orli 2013. Polovina výtěžku ze všech kalendářů prodaných do konce ledna poputuje na dětské oddělení znojemské nemocnice.

Pro fanoušky, kteří nebudou mít možnost se na stadion dostat, je k dispozici ze všech domácích utkání Orlů živý přenos na internetu. V období vánočních svátků je pro všechny diváky na území České republiky zdarma!

Grafický návod, jak se k přenosu připojit, najdete níže (po kliknutí na obrázek se zobrazí plná velikost).

Střižna.cz - návod

NEWSLETTER