Plán je jasný. Rozpis zápasů na sezónu 2024/25

Aktuální zprávy
PO 1. 7. 2024
Po roce v Maxa lize se Orli vrací zpět do Východní konference druhé hokejové ligy. První kolo soutěže startuje 18. září. V něm mají znojemští hokejisté volný los. K prvnímu zápasu tedy nastoupí až v sobotu 21. září na domácím ledě proti Havířovu. První venkovní utkání odehrají ve středu 25. září ve Vyškově.

Hracími dny budou středy a soboty. Ve východní skupině ligy bude mít základní část nově dvě fáze. V první fázi bude hrát 13 týmů systémem každý s každým (doma – venku). Poté začne druhá fáze základní části. Mužstva se rozdělí na dvě poloviny a do skupiny A postoupí 7 nejlepších z první fáze a do skupiny B týmy z 8. až 13. místa. Do druhé fáze budou přeneseny dosažené výsledky z první fáze a odehraje se dalších 18 kol ve skupině A a 15 kol ve skupině B (tři kola každý s každým v dané skupině). Sedm nejlepších týmů ve skupině A má jistotu play-off a hraje o co nejlepší pozici. Ve skupině B se odehraje souboj o poslední místo do play-off a vyhnutí se baráži.

Osmifinále a čtvrtfinále bude hráno na tři vítězné zápasy v rámci konference. Semifinále se jako první odehraje mezi konferencemi a na čtyři vítězné zápasy. Vítězné celky se následně střetnou ve finále na čtyři vítězné zápasy o postup do Maxa ligy.

Zde kompletní rozpis zápasů Orlů v první fázi základní části 2. ligy 2024/25

Úvodní program Znojma v sezóně 2024/25

sobota 21. 9.,Znojmo - Havířov
středa 25. 9.,Vyškov - Znojmo
sobota 28. 9.,Znojmo - Havlíčkův Brod
středa 2. 10.,Nový Jičín - Znojmo
sobota 5. 10.,Znojmo - Hodonín
NEWSLETTER