Trenérské trio zůstává, Fryčer nově i na pozici sportovního manažera

Aktuální zprávy
PÁ 26. 4. 2019
Orli zahájí v pondělí 29. dubna letní přípravu na devátou sezónu v mezinárodní EBEL lize. Realizační tým doznal jediné změny.

Na pozici sportovního manažera bude nově působit Miroslav Fryčer, který tak nahradil odcházejícího Rostislava Dočekala. Fryčer bude současně působit i jako hlavní trenér A-mužstva.

"Je to logické řešení. Pan Fryčer si tým staví sám a se mnou řeší pouze finanční otázku. Na zahraničním trhu s hráči si dokáže velmi zdatně poradit, protože má obrovské kontakty. Je schopný s agenty i hráči mluvit na přímo. Považujeme to za obrovskou výhodu," zdůvodňuje tento krok majitel klubu Pavel Ohera. Orli Znojmo zároveň děkují Rostislavu Dočekalovi za odvedenou práci pro klub a přejí mu hodně štěstí ve sportovním i osobním životě.

Asistenty zůstávají Jiří Beroun a Tomáš Jakeš. Trenérem brankářů bude i nadále Petr Hrachovina, týmovým manažerem pak Kateřina Oherová. Na pozici kustodů doplní Luboše Altenburgera bývalý hráč Orlů a juniorský mistr republiky Jan Trojan.

První trénink je na programu v pondělí 29. dubna v dopoledních hodinách. Tým se bude připravovat především v centru Gladork Gym pod vedením Jakuba Šiguta, jako tomu bylo v předchozích letech. Trenéři však zařadí i běhy a další tréninkové prvky mimo posilovnu. Do přípravy se zapojí všichni tuzemští hráči. V prvním týdnu jsou na programu převážně testy.

A kdo vlastně vyběhne v pondělí k prvnímu tréninku? Na aktuální podobu kádru se můžete těšit už během nadcházejícího víkendu.

Realizační tým Orlů Znojmo pro sezónu 2019/2020
Sportovní manažerMiroslav Fryčer
Team manažerKateřina Oherová
Hlavní trenérMiroslav Fryčer
Asistenti trenéraTomáš Jakeš
Jiří Beroun
Trenér brankářůPetr Hrachovina
Kondiční trenérJakub Šigut
KustodiLuboš Altenburger
Jan Trojan
NEWSLETTER