Rostislav Dočekal sportovním manažerem a asistentem trenéra

Aktuální zprávy
ÚT 22. 4. 2014
Novým sportovním manažerem Orlů Znojmo bude v následující sezóně Rostislav Dočekal. Navíc bude hlavnímu trenérovi Jiřímu Režnarovi sekundovat na střídačce, kde tak nahradí odcházejícího asistenta Milana Navrátila.
Rostislav Dočekal se vrací do Znojma. Foto: Michal Slavík (hokejkv.cz)

Muž s rozsáhlými zkušenostmi s hráčskou politikou z českých i zahraničních klubů se vrací do Znojma po devíti letech. Od sezóny 1997 zde zastával funkci sportovního manažera klubu a dopomohl týmu k postupu do nejvyšší soutěže. V roce 2004 odešel a jeho cesty směřovaly přes Viennu Capitals, Kladno, Kometu Brno, Lev Poprad a německý Ingolstadt do Karlových Varů, kde působil v ročníku 2013/2014.

"Rostislav Dočekal má velký přehled v českém i mezinárodním hokeji, zkušenosti a výborné kontakty. Navíc je jeho jméno spojeno s největšími hokejovými úspěchy Znojma na cestě do extraligy a následně i v ní," říká prezident klubu Pavel Ohera. "Jeho příchod by měl pomoci ještě více zkvalitnit realizační tým Orlů," dodal.

"Byla mi nabídnuta dlouhodobější smlouva v Karlových Varech, avšak v tuto chvíli jsem preferoval z rodinných důvodů angažmá, které je blíž mého bydliště, a proto jsem se dohodl na smlouvě se Znojmem," vysvětluje pro web karlovarské Energie Dočekal, který tak 1. května 2014 nastoupí na pozici asistenta trenéra i sportovního manažera ve Znojmě.

NEWSLETTER