Předprodej vstupenek na jihomoravské derby s Kometou odstartoval!

Aktuální zprávy
PÁ 29. 1. 2016
/AKTUALIZOVÁNO/ Reprezentační přestávku v polovině února zpestří fanouškům na jižní Moravě unikátní klání dvou nejlepších celků kraje. V rámci oslav 790. výročí povýšení Znojma na královské město hostí Orli v pátek 12. února od 18:30 Kometu Brno v přímém přenosu SPORT 5!
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku

Půjde tak o jedinečné měření sil účastníků dvou různých hokejových soutěží, mezinárodní EBEL a české extraligy. Zajímavá konfrontace poslouží oběma účastníkům jako test před blížícím se play-off a zároveň poslouží dobré věci. Výtěžek bude rozdělen na charitativní účely v rámci Jihomoravského kraje. „Věříme, že nás přijdou podpořit všichni hokejoví fanoušci a že uvidíme opravdu atraktivní zápas, který navíc pomůže dobré věci. U příležitosti 790. výročí navíc nastoupíme se speciálními dresy," zve na duel manažer Orlů Petr Veselý.

Celá událost se uskuteční v rámci projektu Znojmo 790, který připomíná slavnou historii města. Po lednovém plese, který nahlédl symbolicky do 9. století, tedy do doby zakládání prvních vinic na Znojemsku, přichází další akce. „Právě únor symbolizuje v městském speciálním kalendáři 10. století, moment, kdy Znojmo zažilo první slavnou bitvu. Jednu další, tentokrát sportovní, uvidíme i v únoru 2016, kdy se O pohár hejtmana Jihomoravského kraje utkají kluby Orli Znojmo a HC Kometa Brno," sdělila mluvčí města Znojma Zuzana Pastrňáková.

Vstupenky v prodeji od 1. února

Předprodej vstupenek odstartuje v pondělí 1. února na pokladnách znojemského zimního stadionu a bude probíhat ve více vlnách. Až do soboty si budou moci lístky přednostně zakoupit majitelé permanentních vstupenek Orlů. Od neděle 7. 2. budou lístky v prodeji i ostatním zájemcům. Internetový prodej případných zbylých vstupenek bude probíhat od středy 10. 2. Z technických důvodů nejsou vstupenky v prodeji v hrací dny EBEL.

Ceny vstupenek na utkání Orli Znojmo – Kometa Brno (12. 2.)
Majitelé permanentek75 Kč (stání / sezení)
Sezení110 Kč
Stání90 Kč
Zlevněné *75 Kč (stání)

* studenti, senioři

Termíny a časy prodeje vstupenek
pondělí 1. 2.13:30 – 18:30
úterý 2 2.
středa 3. 2.
čtvrtek 4. 2.
9:00 – 11:30
13:30 – 18:30
pátek 5. 2.9:00 – 11:30
sobota 6. 2.13:30 – 18:30

O případných dalších termínech předprodeje budeme informovat dle stavu prodaných vstupenek.

Mládež a studenti do 26 let obdrží slevu na vstupné po předložení studijního průkazu s fotografií. Děti do 140 cm v doprovodu dospělé osoby mají vstup zdarma bez nároku na místo, držitelé průkazu ZTP si mohou na pokladně bezplatně vyzvednout vstupenku. Jedna osoba může najednou zakoupit maximálně 6 kusů vstupenek, pro jejich vydání bude požadováno předložení občanského průkazu.

Hostujícím fanouškům bude vyhrazen sektor H za brankou, podobně jako během domácích utkání s Vídní, jejich vstup do jiných sektorů v oblečení s klubovými symboly nebude bez ohledu na vstupenku umožněn.

Orli Znojmo si vyhrazují právo na změnu podmínek prodeje vstupenek i v jejich průběhu, bude-li to situace vyžadovat.

NEWSLETTER