Čas na další odvetu, Orli hostí Jihlavu

Naši soupeři
ST 30. 8. 2023
Znojemští hokejisté mají za sebou polovinu přípravných zápasů. S bilancí dvou vyhraných a dvou prohraných zápasů se chystají na přípravné utkání číslo pět. Po týdenní zápasové přestávce na domácím ledě vyzvou tým Jihlavy. Zápas můžete sledovat ve čtvrtek od 18:00 v Nevoga aréně.

Dukla má za sebou již sedm přípravných utkání. Prvních pět zvládli bez jakéhokoliv zaváhání a soupeřům nedali šanci. Avšak za poslední dva zápasy poznali i oni hořkost porážky. Na ledě Banské Bystrice utržili porážku 3:7. V posledním sehraném zápase nestačili na tým HK Nitra a i před svými fanoušky padli 1:3.

Znojemský odchovanec David Bartoš přijal pro letošní ročník nabídku v Jihlavě a vrátí se tak do Znojma v roli soupeře. Znojemský dres oblékal naposledy v sezóně 2019-20, kdy Orli ještě hráli rakouskou EBEL ligu. Poté zamířil do Prostějova a ujal se zde role zástupce kapitána. Během další dvou sezón si vyzkoušel angažmá ve Frýdku-Místku a Šumperku.

Znojemští v přípravě již svedli s Jihlavou jeden neúspěšný boj. Na dočasném jihlavském ledě v Pelhřimově padli 3:6. Před domácím publikem je tak čeká nelehký úkol. Po poslední porážce v prodloužení proti Přerovu budou chtít Orli přidat další výhru.

O kvalitě soupeře ví obránce Dominik Tejnor. „Určitě budeme chtít změnit výsledek. Už víme, co čekat a musíme se na to víc připravit. V přípravě Jihlava zatím hrála nejlépe a nejvíce nás její styl hry potrápil,“ a spolu s celým týmem bude chtít s jihlavskými srovnat účty.

NEWSLETTER