Vstupenky na duel reprezentace s Rakouskem v prodeji

Reprezentace
ST 23. 3. 2022
Jako první se mohou na nový realizační tým hokejového národního týmu těšit fanoušci na jižní Moravě. Výběr Kariho Jalonena, Libora Zábranského a Martina Erata se představí ve středu 6. dubna ve Znojmě. V domácím prostředí Orlů jim budou soupeřem hokejisté Rakouska, zápas bude startovat v 17:30 hodin.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

Vstupenky jsou v prodeji online na webu www.hokejkaticket.cz od středečního poledne. Pokladny Nevoga arény budou pro prodej otevřeny v den utkání od 14 hodin.

» Koupit vstupenky

S rakouskými hokejisty jsme se poprvé utkali před více než sto lety, v lednu 1912. Celkem jsme s nimi sehráli již 45 utkání s bilancí 41 výher, 4 porážek a skóre 266:56. V nejbližší době přibudou tři další – odveta v Linci, zápas Českých hokejových her v Ostravě a v květnu utkání základní skupiny mistrovství světa v Tampere.

Zápas ve Znojmě bude mít i historický význam: „Souboj s tradičním soupeřem bude mít tentokrát netradiční, zato velmi atraktivní náboj. Reprezentace se v něm poprvé představí pod vedením nového triumvirátu – finského trenéra Kariho Jalonena s asistenty Liborem Zábranským a Martinem Eratem. Současně jím zahájí jarní část sezóny, v níž chceme napravit výsledky z dosavadních turnajů Euro Hockey Tour a olympijského turnaje v Pekingu,“ říká prezident Českého hokeje Tomáš Král.

„Mám radost, že budeme mít po náročném období bez diváků nebo s omezenou kapacitou konečně příležitost znovu hrát pro plný stadion. Na moravské fandy se moc těšíme, vždy dokážou vytvořit parádní atmosféru, rádi se do Znojma vracíme,“ doplňuje ředitelka spolupořádající agentury BPA sport marketing Jana Obermajerová.

Česko – Rakousko, středa 6. dubna 2022, 17:30 hodin, Nevoga aréna, Znojmo

Ceny vstupenek
Sezení350 Kč za 1 vstupenku (sektory: G2, AH, G1, D, AD, E, H1, H2, C, B, F)
Sezení290 Kč za 1 vstupenku (sektory: stání, hosté/gäste)

Plánek Nevoga arény

Plán Nevoga arény

Doplňující informace ke vstupnému

  • Děti do výšky 140 cm zdarma (na klín rodičů/rodiny)
  • Fanoušci mohou na utkání zakoupit maximálně 6 vstupenek
  • Volný prodej od středy 23. 2. 2022 od 12 hodin
  • Část sektoru STÁNÍ bude určena zejména pro aktivní fanoušky národního týmu
  • Rezervace míst pro vozíčkáře a doprovod na tel: 461 049 232. Vozíčkář hradí cenu vstupného na stání (290 Kč), doprovod jde zdarma
  • Návštěvní řád najdete ZDE

Česko - Rakousko

NEWSLETTER