Potvrzeno! Další tři zápasy Orlů v televizi

ICE Hockey League
ST 18. 2. 2015
Po premiéře EBEL na SPORT5 se mezinárodní hokejová soutěž vrací na obrazovky této celostátní stanice. Nadstavbové utkání Orlů proti Linzi 1. března a první dva domácí duely čtvrtfinále odvysílá tento volně dostupný kanál v přímých přenosech ze Znojma.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

„Jsme rádi, že se nám podařilo dohodnout na dalších přenosech. Diváci po celé republice budou moci zhlédnout nejzajímavější část sezóny EBEL. Jednání stále pokračují, o přenosy dalších utkání se zajímá více subjektů, což potvrzuje, že zájem o EBEL a Orly Znojmo stále roste. To je pozitivní také z hlediska propagace města Znojma a celého znojemského regionu,“ řekl manažer klubu Petr Veselý.

„Díky již domluveným přenosům se Orli Znojmo představí v letošní sezóně minimálně pětkrát před televizními kamerami v přenosu, který mohou naladit diváci po celém Česku. Navíc minimálně jedno utkání odvysílá rakouská ServusTV. Tím se v televizní propagaci můžeme rovnat extraligovým klubům,“ dodává Veselý.

Televizní kanál SPORT 5 je pro diváky dostupný volně v síti pozemního digitálního vysílání Multiplex 3 a nově v Regionální síti 8. Většina české populace si tak může jednoduše naladit program SPORT 5 pomocí svých set-top boxů nebo vestavěných tunerů, které dnes má většina moderních televizních přijímačů. Pokrytí dosáhlo 85 % populace v České republice, zároveň došlo k rozšíření i na Slovensku. Na území Česka a Slovenska zůstává SPORT 5 u všech kabelových operátorů a na satelitu (Sky link, UPC), je také součástí programové nabídky služby Topfun.

Televizní utkání Orlů
Znojmo – Linzneděle 1. 3. od 17:45
Čtvrtfinále play-offpodle umístění Orlů v nadstavbě:
buď pátek 6. 3. a úterý 10. 3.,
nebo neděle 8. 3. a pátek 13. 3.
NEWSLETTER