Soupiska Orlů zaznamenala další změny

Aktuální zprávy
PO 9. 9. 2024
Příprava před sezónou se blíží do svého finále. Mezitím v kádru Orlů nastaly další změny. Tým opouští obránce Jan Sedláček a útočník na zkoušce Radovan Hanula. Ostatní testovaní hráči uspěli a příchod hlásí nová tvář do obrany Lukáš Motloch.

Řady obránců opouští Jan Sedláček. Důvodem je stáž pro rozvoj kariéry v oblasti fitness u Martina Iterského. Kvůli dopoledním tréninkům nemůže dál pokračovat u Orlů a na vlastní žádost se rozhodl tým opustit. Orli děkují za dosavadní práci pro klub, přejí hodně štěstí a drží palce.

„Chtěl bych vás informovat o tom, že jsem ukončil spolupráci se Znojmem. Je to z toho důvodu, že jsem dostal nabídku na stáž pod trenérem Martinem Iterským. Stáž bude asi na půl roku a jelikož se ve Znojmě trénuje dopoledne, tak jsem se musel domluvit s jiným klubem. Domluvil jsem se s Vyškovem, a proto tady momentálně končím. Není to úplně uzavřené, ale tahle nabídka mě v životě posune dál. Chtěl bych vám všem poděkovat za přízeň a popřát Orlům hodně štětí do nadcházející sezóny. Děkuji fanouškům za všechno.“

Na jeho odchod klub reaguje příchodem Lukáše Motlocha. Osmadvacetiletý obránce pochází ze Vsetína. V mládeži prošel kluby Vsetína, Třince a Mladé Boleslavi. V sezóně 2016/17 sbíral zkušenosti v Americe v lize NAHL a NA3HL. Poté pendloval mezi první a druhou ligou v dresu Frýdku-Místku a Nového Jičína. Dvě sezóny odehrál v Prostějově a v sezóně 2022/23 působil v Šumperku. V posledních dvou sezónách se vydal do sousedního Polska do týmu Zaglebie Sosnowiec a loňský ročník odehrál v Cracovia Krakow.

Dále na zkoušce uspěli obránce Jan Hodinář a útočníci Mikuláš Bícha s Denisem Bártou. Své místo v týmu mají i znojemští odchovanci David Pozděna a Ondřej Cakl. Naopak tým opouští nejnovější hráč na zkoušce Radovan Hanula.

Statistiky Lukáše Motlocha


NEWSLETTER