Je tu domácí premiéra s Pustertalem i souboj nejlepších přesilovek v lize!

Naši soupeři
ČT 17. 2. 2022
Před sérii tří venkovních zápasů přivítají Orli v Nevoga aréně italský Pustertal. Bitva o play-off je na programu v pátek od 18:30.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

Z pěti posledních zápasů základní části se Orli představí dvakrát v Nevoga aréně a v obou případech bude jejich soupeřem italský Pustertal. Je to jediný tým ICEHL, který na domácí půdě Znojma ještě nehrál. V pátek si tak odbyde svoji premiéru a bude to jeho třetí utkání v pouhých třech dnech! Ve středu si na ledě Villachu připsal pátou výhru v řadě a ve čtvrtek přidal další v Lublani. V případě zisku dalších bodů si upevní pozici v TOP 6.

Orli přivezli v úterý výhru z Linze a nadále se pohybují mezi sedmou až desátou příčkou, které zajišťují postup do předkola play-off. Nadále však mají šanci probojovat se i mezi šest nejlepších týmů ligy. Rozdíly v tabulce jsou totiž minimální.

Pokud se zaměříme na vzájemné zápasy Znojma a Pustertalu, oba se odehrály v Itálii. V polovině prosince zde Jihomoravané zvítězili 4:2, před týdnem však prohráli 1:6.

Pokladny zimního stadionu se otevřou dvě hodiny před utkáním, tedy v 16:30.

Zajímavosti

  • Orli si v ligovém měřítku pohoršili v úspěšnosti přesilovek. Přeskočil je právě Pustertal.
  • Pustertal je zároveň druhým nejméně vylučovaným týmem soutěže. Průměrně si v každém zápase odpyká 7,2 minuty trestu. V porovnání se Znojmem je to o 1,6 minuty méně.
  • Orli v Nevoga aréně nebodovali pouze v pěti případech. V neděli s Villach zde utrpěli vůbec první prohru v letošním kalendářním roce.

Rozhodčí zápasu

Hlavní rozhodčí:Patrick Fichtner, Tomáš Hronský
Čároví rozhodčí:Oto Durmis, Daniel Konc

Sestavy z posledních zápasů

HC PUSTERTAL WÖLFE:Sholl – Willcoz, Hanna, Laitinen, Caruso, Glira, Althuber, Hofer – Bardaro, Harju, Carey – Budish, Andergassen, Mantinger – Gerlach, Hannoun, Stukel – S. Deluca, Berger, I. Deluca.
ORLI ZNOJMO:Kantor – Sedlák, Culkin, Tejnor, Bartko, Stránský, Hrabal, Younan – Svoboda, Matuš, Kvasnica – Gorčík, Prokeš, Luciani – Ahl, Zubov, Eriksson – Köver, Brittain, Neumann.
NEWSLETTER