Novým partnerem klubu se stává Hotel Katerina Znojmo

Aktuální zprávy
ST 28. 12. 2016
Znojemskému klubu se podařilo uzavřít spolupráci s dalším regionálním partnerem. Je jím Hotel Katerina Znojmo.

"Boutique Hotel Katerina je jedním z nejhezčích hotelů ležících přímo v srdci Znojma. Pan majitel je velký příznivce hokeje, a proto jsme rádi, že se nám podařilo najít společnou řeč a klub tak získal dalšího partnera z regionu. Věříme, že pro obě strany bude spolupráce maximálně přínosná," říká Petr Veselý, manažer klubu Orli Znojmo.

"Filozofie našeho hotelu vychází z jedinečnosti, a to díky důrazu na architekturu, design a polohu v samotném historickém centru města Znojma. Jsme rádi, že se Hotel Katerina a Restaurace Panorama stává partnerem sportu číslo jedna s dlouholetou tradicí ve městě Znojmě a díky EBEL svým způsobem také jedinečným," dodal majitel Hotelu Katerina a Restaurace Panorama Ivan Kuzin.

Boutique Hotel KATERINA v honosné vile z počátku 20. století se může pochlubit výjimečnou polohou. Najdete ho v samotném centru historického jádra královského města Znojma, jen pár kroků od vstupu do malebné přírody Národního parku Podyjí, jímž protéká řeka Dyje. Hotel je jedinečný svou nenapodobitelností a poskytnutým soukromím, pramenícím z luxusu pouze osmi útulně zařízených pokojů.

Webové stránky Hotelu Katerina naleznete zde.

NEWSLETTER