Orli po duelu v Písku léčí šrámy

Aktuální zprávy
PÁ 10. 8. 2012
<em>Písek, Znojmo</em> - Už po druhém přípravném utkání bohužel zasáhly kádr znojemských hokejistů zdravotní problémy. Čtvrteční souboj v Písku odnesly zraněním dvě posily Orlů. Paula Crowdera čeká v Brně magnetická rezonance kolene, Kim Strömberg podstoupí stejné vyšetření kvůli ramenu. Jen těsně se v dalším souboji vyhnul zranění kolena Marek Uram.

Oba hráči tak mohou být mimo hru delší dobu, více informací ale přinese právě až zmíněná rezonance. Už z dřívějška chybí Jan Šeda, komplikace mají i Ondřej Fiala a Antonín Bořuta.

„Těžko můžeme hráče vinit z toho, co vzniklo na konci zápasu, poté co byli takto atakováni a šlo jim o zdraví," vyjádřil se o závěrečné bitce, po níž bylo utkání za stavu 7:3 pro Znojmo ukončeno, manažer klubu Mgr. Petr Veselý.

„Já nechci soudit, zda šlo ze strany domácích hráčů o úmysl nebo nešikovnost. Spíš bych se přikláněl k tomu druhému," řekl trenér Orlů Martin Stloukal. „Faktem je, že Paula Crowdera z ledu odnesli a stejnému zákroku se Marek Uram na poslední chvíli vyhnul, i tak letěl vzduchem. Šest hráčů tak má momentálně zdravotní problémy."

NEWSLETTER