Orli Znojmo mají nového marketingového pracovníka

Aktuální zprávy
ČT 14. 4. 2011
<em>Znojmo</em> - V průběhu tohoto týdne došlo k rozšíření realizačního týmu znojemského hokeje o novou tvář. Je jí Bc. Petr Veselý, který bude v klubu zastávat pozici pracovníka obchodu a marketingu. "Mým prvořadým úkolem by mělo být zkvalitnění práce s potencionálními partnery, sponzory a v neposlední řadě diváky," říká v prvním rozhovoru.

Petře, povězte nám něco o sobě a funkci, kterou budete v klubu zastávat?
Pocházím ze Znojma a je mi 26 let. Vystudoval jsem bakalářský obor tělesná výchova a sport, v současnosti dokončuji magisterské studium psychologie. Do klubu Orli Znojmo jsem nastoupil po dohodě s vedením oddílu na pozici pracovníka obchodu a marketingu. Mým prvořadým úkolem by mělo být zkvalitnění práce s potenciálními partnery, sponzory a v neposlední řadě diváky.

Jakým způsobem chcete těchto cílů dosáhnout?
V současné době spolu s vedením již intenzivně pracujeme na nové koncepci a strategii klubu. V těchto otázkách se ale změny nedají uskutečnit ze dne na den. Naším cílem je více se zaměřit na mládež, práci s fanoušky a vytvořit komplexnější nabídku pro sponzory a partnery. Pevně věříme, že postupem času se nám podaří tyto vize naplňovat.

A vaše osobní cíle?
Především chci co nejlépe vykonávat svoji práci pro klub. Po nedávném úspěchu mládežnického hokeje a kvalitních výsledcích „A“ mužstva máme do budoucna na čem stavět a od čeho se odpíchnout. Proto věřím, že nás fanoušci, partneři i sponzoři v našem úsilí dělat ve Znojmě kvalitní hokej budou podporovat.

NEWSLETTER