Nevoga podepsala s Orly novou smlouvu o sponzoringu

Aktuální zprávy
ČT 13. 6. 2024
Potvrzeno! Spolupráce Nevogy s hokejovým klubem Orli Znojmo pokračuje i v nadcházejících dvou sezónách. V Nevoga areně se tak můžeme těšit na další skvělé zápasy znojemského hokejového klubu.

Partnerem Orlů Znojmo je Nevoga už od sezóny 2015/2016. „Dlouhodobá podpora znojemského hokeje je ukázkou naší filozofie jako rodinné firmy podporovat místní komunitu a sportovní rozvoj v regionu. Naše spojení s klubem nám umožňuje podporovat nejen sportovní klub jako takový, ale také místní fanoušky, do které patří i nemalá skupina našich zaměstnanců, pro který je každý hokejový zápas pomyslným svátkem. A jsme opravdu moc rádi, že můžeme být dlouhodobě součástí nejpopulárnějšího sportu ve Znojmě,“ říká Petr Pokorný, prokurista společnosti.

„Jsme vděční za tak velkého partnera, jakým Nevoga je. Naše spolupráce funguje skvěle. Dvouletá smlouva se odvíjí od délky memoranda s městem Znojmem, které jsme díky letošním zkušenostem prohloubili. Nevoga mimo jiné zaštiťuje také dětský klub na zimním stadioně, což svědčí o jejich filozofii rodinné firmy. Děkujeme za důvěru a věříme, že i díky této spolupráci budeme kvalitním účastníkem soutěže," konstatuje Jakub Šigut, manažer Orlů.

Sport spojuje a dává celé společnosti, a hlavně dětem, dobré vzory – ostatně právě proběhlý světový hokejový šampionát je toho důkazem. „Věříme, že díky naší podpoře, a především díky podpoře skvělých znojemských fanoušků se budeme hokejem a hrou Orlů dobře bavit. Nebudu přehánět, když řeknu, že máme nejlepší fanoušky široko daleko,“ dodává Pokorný.

NEWSLETTER