Mix mládí a zkušenosti: první část kádru Orlů odtajněna!

Aktuální zprávy
PÁ 7. 6. 2024
Prvních třináct jmen, která budou tvořit A-mužstvo Orlů pro druholigovou sezónu 2024/25, je tady. Jedná se o mix zkušeností a mládí, šanci ve Znojmě dostanou mladí nadějní hráči, včetně místních juniorů. Tým potáhnou ve Znojmě dobře známá jména jako Beránek, Tejnor nebo Špaček.

Do Znojma se navíc vrací Aleš Sova, zkušený dvaatřicetiletý obránce, který zde již působil během působení Orlů v mezinárodní EBEL. Poté s hokejem procestoval svět: působil v Dánsku, Francii, Itálii, Spojených státech a poslední ročník odehrál v dresu prvoligového Frýdku-Místku. Společně s Dominikem Tejnorem dodají zadním řadám potřebné zkušenosti.

Ty doplní dravé mladí v podobě Filipa Hrůzka a Petra Kubíčka. Hrůzek prošel juniorkou Třince, poslední ročník odehrál v dresu druholigové Kopřivnice. Kubíček zase po juniorce Plzně získával zkušenosti se seniorským hokejem v Šumperku.

V brankovišti se představí dvojice talentovaných mladíků. Dvacetiletý Tobiáš Synek loni jako kometa vyletěl dobrými výkony v dresu Vyškova, o rok starší Filip Maláč zase působil v prvoligové Jihlavě.

Oporami útoku budou stálice ve znojemských barvách: třicetiletý Petr Beránek a stejně starý Marek Špaček. Oba působili u Orlů i v loňském ročníku. Zkušenosti jistě dodá i dvaatřicetiletý Adam Zeman, který má za sebou dlouhé roky v Jihlavě, loni působil v ambiciózním Táboře, kde si připsal více jak bod na zápas.

Doplní je kombinace borců, kteří již mají se znojemským dresem zkušenosti (Kalčík, Masař), a místních juniorů, kteří dostanou šanci mezi muži (Míča, Pozděna).

Aktuální podoba kádru Znojma pro 2. ligu 2024/25

Brankáři: Filip Maláč, Tobiáš Synek.

Obránci: Filip Hrůzek, Petr Kubíček, Aleš Sova, Dominik Tejnor.

Útočníci: Petr Beránek, Jakub Kalčík, Jakub Masař, Filip Míča, David Pozděna, Marek Špaček, Adam Zeman.

Trenér: Milan Procházka
Sportovní manažer: Petr Hrachovina

NEWSLETTER