Sérii domácích zápasů zakončí Orli se Sokolovem

Naši soupeři
PÁ 27. 10. 2023
V závěru série tří domácích zápasů v řadě zavítá do Znojma Sokolov. Přijďte podpořit Orly přímo do Nevoga arény, utkání začíná v sobotu v 17:30.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

Poslední utkání odehrál Sokolov na domácím ledě proti soupeři z Prostějova. V zápase sice dokázal vyrovnat a překlopit zápas na svoji stranu, avšak na zisk tří bodů to nestačilo. Prostějov jednobrankovou ztrátu dokázal dotáhnout pět minut před koncem třetí třetiny. V prodloužení pak rozhodl utkání krásnou individuální akcí prostějovský Tomáš Drtil. V předchozím utkání se Baníku vedlo o něco lépe. Když Zlínu prodloužili sérii bez výhry a odvezl si zpět do Sokolova tři body po jednoznačné výhře 4:1.

Sokolovu se momentálně daří, a tak se po šestnácti odehraných kolech nachází v tabulce na čtvrté pozici s devětadvaceti body. Z venkovních osmi zápasů dokázal čtyři vyhrát. Hrozbou pro znojemské hokejisty budou i sokolovské přesilovky. Ze šestapadesáti jich hosté dokázali využít čtrnáct. Úspěšnější přesilové hry v lize mají už jen Litoměřice.

Nejproduktivnějším hráčem Baníku je útočník Daniel Kružík, který si v patnácti zápasech připsal tři góly a dvanáct asistencí. Podaří se mu udržet průměrný bod na zápas a bude skórovat i proti Znojmu? O post produktivních obránců se dělí Dalimil Mikyska a František Klejna, oba mají celkem pět bodů za jeden gól a čtyři asistence.

Orli trojici domácích utkání zahájili v sobotu proti Jihlavě. S Duklou své síly změřili již podruhé. Tentokrát z něj vyšli jako vítězové a připsali si cenné tři body do tabulky. Další zápas z domácí série odehráli hned v pondělí, kdy se utkali s Přerovem. Po vyrovnaném utkání na body však nedosáhli a Zubrům podlehli 2:4.

Nejproduktivnějším hráčem Znojma je kapitán Tomáš Svoboda, který si v patnácti zápasech připsal patnáct bodů a taktéž si drží bod na zápas. Hned za ním je švédský útočník Anton Karlsson, který má na svém kontě třináct bodů za pět gólů a osm asistencí. V produktivitě nezahálí ani obránce Jan Bartko, který si za poslední zápasy zvýšil své statistiky na tři góly a šest asistencí.

Zápas můžete sledovat i online na Hokejka.cz.

NEWSLETTER