Staň se hokejovým rozhodčím!

Dění v hokejovém světě
ST 25. 8. 2021
Jsi chlapec nebo dívka? Baví tě lední hokej a chceš se stát jeho součástí? Nyní máš jedinečnou šanci rozšířit řady rozhodčích ledního hokeje a s každým zápasem prožívat nezapomenutelné zážitky.

Jihomoravský hokejový svaz pořádá nábory pro rozhodčí, kteří mají zájem řídit utkání přímo na ledě nebo kteří chtějí doplnit týmy v boxu rozhodčích (zapisovatel, časoměřič, hlasatel a podobně).

V rámci Jihomoravského kraje působí celá řada hokejových rozhodčích, kteří řídí různé hokejové soutěže. „Potřebujeme neustále rozšiřovat náš tým rozhodčích, abychom byli schopni obsazovat velké množství hokejových utkání a to jak rozhodčími na ledě, tak pomocnými rozhodčími v boxu. Rádi uvítáme jakoukoli pomoc,“ říká člen komise rozhodčích Jihomoravského hokejového svazu Martin Maťašovský zodpovědný za nábory nových rozhodčích.

Nové zážitky, poznání hokeje z jiné stránky a také zajímavý přivýdělek. To je jen základní výčet všech benefitů, které ti může kariéra rozhodčího přinést. Navíc všichni, kteří se zaregistrují a absolvují základní seminář rozhodčího na led, obdrží rozhodcovský dres a píšťalku zcela ZDARMA!

Základní seminář se uskuteční 7. – 10. října 2021 ve Vyškově.

Více informací včetně předběžné registrace naleznete na webové stránce piskejhokej.cz.

Zážitek. Emoce. Zodpovědnost. I ty můžeš pískat lední hokej. Pojď do toho s námi!

Rozhodčí

NEWSLETTER