Vítejte na novém webu!

Redakce
SO 7. 9. 2013
Otevírací víkend nové sezóny EBEL je tu a spolu s ním se do nového hávu oblékly také oficiální internetové stránky Orlů Znojmo. Věříme, že se vám na nich bude líbit!

Oficiální internetové stránky znojemského hokeje www.hcorli.cz mají v rodině webů společnosti eSports.cz, s.r.o. speciální místo. Právě Orli v roce 2001 jako vůbec první klub v Česku získali web od této firmy. Ta se od té doby stala jedničkou na pozici sportovních webů v Česku a v současné době provozuje přes 70 oficiálních stránek sportovních klubů nejrůznějších úrovní.

Nově spuštěný web inovuje původní stránky, které byly s částečnými úpravami v provozu více jak šest let. "Internetové stránky www.hcorli.cz jsou jedním z nejdůležitějších komunikačních kanálů pro klub i fanoušky a my jsme rádi, že jim před startem nové sezóny můžeme nabídnout web v nové podobě a s novými funkcemi," uvedl manažer Orlů Petr Veselý.

Současně byly na webu aktualizovány profilové fotky znojemské juniorky a staršího dorostu. Nové fotografie hráčů A-týmu doplníme v průběhu září.

Budeme rádi, pokud se s námi podělíte o svůj názor na nový web, nebo upozorníte na případné nedostatky. V takových případech prosím pište na redakční e-mail hcorli@gmail.com.

Věříme, že si společně s námi na těchto stránkách užijete co nejvíce radostných okamžiků.

JSME JEDEN TÝM!

NEWSLETTER