Vrcholnou formu rozhodně nemáme, myslí si Jan Lattner

Rozhovory
ČT 8. 9. 2011
<em>Znojmo</em> - Je jedním z nejlepších hráčů přípravných zápasů, vyzkoušel post obránce i útočníka. Pondělní domácí zápas proti německým Liškám sice naplnil očekávání jen málokterého fanouška Orlů, Jan Lattner k němu ale před ostrým startem v EBEL dodává: "Hlavní je uspět v soutěži. Na ni musíme být pořádně připraveni."
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

Jak zpětně hodnotíte nepovedené utkání s německým Weißwasserem?
Myslím, že utkání nelze ani komentovat, šance jsme sice měli, možná jsme byli i lepším soupeřem, ale neproměňovali jsme naše šance. A to rozhodlo utkání. Třikrát nám ujeli a dali tři góly, hraje se na skóre.

Během přípravy jste vyzkoušel obranu i útok. Jak byste to popsal?
V obraně to byl ve své podstatě záskok, máme zraněného obránce, ale přišli noví, takže se zase mohu soustředit na post útočníka.

Blíží se začátek sezóny, jak jste na tom s formou?
Vrcholná forma to rozhodně není, jak mohlo být vidět v zápase proti Weisswasseru. O víkendu začíná soutěž, na tu musíme být pořádně připravení.

Patříte mezi nejlepší hráče přípravy, co na to říkáte?
Nevím, jestli jeden z nejlepších, ale rozhodně je to hráči kolem mě. Například když jsem hrál s Martinem Podešvou nebo Petrem Kankem, tak nám to klapalo. Body jsem dával v zápasech, které jsme vyhráli, v prohraných zápasech jsem nebyl tolik vidět.

Počítáte nějakým způsobem svoje úspěchy?
Ne, to rozhodně ne. Já hlavně chci, aby se dařilo týmu, ať je to příprava nebo hra v soutěži, úspěch tam je pro nás to hlavní.

NEWSLETTER