Junioři nejlepším kolektivem v anketě Sportovec Znojemska!

Juniorský hokej
SO 19. 2. 2011
<em>Znojmo</em> - Juniorský hokejový celek Znojma si svým úspěšným počínáním v extralize vysloužil ocenění v anketě Sportovec Znojemska roku 2010. Mladí Orli vyhráli v kategorii kolektiv, a porazili tak všechny ostatní regionální mládežnické i seniorské celky. V kategorii jednotlivců byl navíc mezi desítku nominovaných zařazen Adam Havlík.

Komise svůj výběr orlí juniorky nejlepším kolektivem znojemského okresu zdůvodnila jeho působením na špici nejvyšší mládežnické hokejové soutěže v Česku – NOEN extraligy juniorů. Cenu za tým, jenž se v letošní sezóně stabilně drží v první šestce soutěže a s předstihem si zajistil účast v play off, převzali útočníci Jan Trojan a Lukáš Kovalský.

„Takovéto ocenění potěší. Obzvlášť když jde o kolektiv, protože hokej je kolektivní hra,“ těší také trenéra znojemské juniorky Martina Stloukala. „Určitě z toho máme radost. Panuje velká spokojenost, jsme za to rádi.“

V individuální kategorii se prosadil také Adam Havlík, další člen juniorského kádru a znojemský odchovanec, který si svými výkony již loni řekl o šanci v A-týmu. Mladý útočník byl bez udání pořadí vybrán mezi deset nominovaných sportovců, z nichž byl později vybrán absolutní vítěz ankety. Tím se stal plavec Michal Rubáček.

Fotografie Libora Duchoně z předávání cen Sportovec roku si můžete prohlédnout zde a zde.

NEWSLETTER