Závěrečnou prověrkou bude Jihlava

Naši soupeři
ČT 6. 9. 2007
<i>Znojmo</i> - Před mužstvem Znojma je poslední možnost, jak v zápase vyladit případné nedostatky pro úvodní extraligové utkání. V Hostan aréně se utkají s týmem prvoligové Jihlavy. Orli dokázali prozatím zvítězit v šesti duelech a čtyřikrát odešli z ledu poraženi. Na domácím poli podlehli pouze jedenkrát a svou pozitivní bilanci budou chtít v pátek potvrdit. Utkání začíná v 17:30.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

Dukla Jihlava sehrála v letošní přípravě zatím jedenáct utkání, v pěti případech se radovala z vítězství a šestkrát byl úspěšnější soupeř. Jihlavští hráči ovšem ani jednou neuspěli na cizím ledě. Pro Duklu je to také poslední střetnutí před vstupem do ligové soutěže.

Loňská prvoligová sezóna začala pro hráče z Vysočiny jako noční můra. V prvních osmi zápasech nedokázali vyhrát, získali pouze jeden bod a byli až na samém dně tabulky. Vysvobozením byl první úspěch, po kterém se mužstvo zvedlo a proklouzlo i do čtvrtfinále play off. Tam jim vystavili stopku Ústečtí Lvi, kteří postoupili poměrem 4:0 na zápasy.

V dresu Jihlavy působí dva bývalí hráči Orlů, jimiž jsou Tomáš Hradecký a Vladimír Říha, který figuroval na soupisce Znojma v minulé sezóně.

Sestavy z posledního utkání

HC ZNOJEMŠTÍ ORLI: Trvaj - Tesařík, Jareš, Bičánek, Chvátal, Mojžíš, Kotaška, Štach, Dopita, Demel, Erat, Meidl, Haman, Kucharczyk, Selingr, Svoboda, Padělek, Beroun, Procházka, Růžička, Čachotský

HC DUKLA JIHLAVA: Zgraggen - Ščerban, Balčík, Kuchyňa, Staněk, Míka, Duben, Martinka, Plch - Krupka L., Bakus, Rytnauer - Říha, Hradecký, Suk - Nekvasil, Hanzal, Krupka M. - Ježek, Kubát, Slavík

NEWSLETTER