Živé vysílání domácích zápasů pokračuje!

Aktuální zprávy
PÁ 13. 1. 2012
<em>Znojmo</em> - Přímé přenosy ze zápasů Erste Bank Eishockey ligy pokračují! Orli Znojmo vám ve spolupráci s partnery projektu, weby iFortuna.cz a TVcom.cz, přináší jedinečnou možnost sledovat domácí zápasy znojemského týmu ZDARMA živě na internetu. Další živé vysílání je naplánováno už na tuto neděli při střetnutí Orlů s Klagenfurtem.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku

Po úspěchu zkušebního přenosu z minulého týdne se vedení klubu podařilo uzavřít dohodu o spolupráci na živém vysílání dalších domácích zápasů znojemského týmu, prozatím do konce probíhající sezóny. O pokračování tohoto projektu i v příští sezóně se pak bude rozhodovat mezi partnery po vyhodnocení jeho přínosu všem zúčastněným stranám.

Tato spolupráce nabízí znojemským i mimoznojemským fanouškům hokeje unikátní příležitost sledovat zápasy mezinárodní Erste Bank ligy hned na dvou webových portálech ZDARMA!

Fortuna
Web www.ifortuna.cz nabízí divákům po bezplatné registraci možnost sledovat zápas on-line a v jeho průběhu tipovat výsledek utkání, stejně tak jako velké množství dalších zajímavých možností. Proto neváhejte, zaregistrujte se a bavte se hokejem!

TVcom
Další možnost zhlédnutí živého přenosu zápasu Orli Znojmo vs. EC Klagenfurter AC mají diváci přímo na stránkách druhého z partnerů živých přenosů, webu TVcom.cz, přes odkaz:

http://online-prenosy.tvcom.cz/video/12597_p6-orli-znojmo-ec-kac-klagenfurt-erste-bank-eishockey-liga-20112012.htm

Zde si ho také můžou prohlédnout kdykoliv znovu díky rozsáhlému archivu, ve kterém lze právě odehraný zápas najít již během půl hodiny po jeho skončení.

Ať již vyrazíte podpořit znojemský tým přímo na stadion, nebo se zápas rozhodnete sledovat z domova, nezapomeňte... Srdcem jsme Orli, není co řešit!

NEWSLETTER