S novým rokem přichází nová posila!

Aktuální zprávy
ST 3. 1. 2024
Do konce přestupového období zbývá necelý měsíc. Na trvající neuspokojivé výsledky vedení znojemského hokeje reaguje další posilou. Tentokrát rozšíří útočné řady zkušený Slovák Peter Lichanec.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

Jednatřicetiletý útočník přichází do Znojma z HK Dukla Trenčín. Slovenskou extraligu tam hrál po boku bývalých Orlů, kterými jsou Tor Immo a Filip Ahl. Nastoupil celkem do sedmnácti utkání, ve kterých zaznamenal jeden gól a tři asistence.

V mládežnickém hokeji bodově zažil dvě úspěšné sezóny v Trnavě a následně jednu v Bratislavě. V sezóně 2016/17 byl nominován i do národního týmu Slovenska.

Český hokej mu také není vůbec cizí. V minulé sezóně působil právě v CHANCE lize v dresu Vsetína. Nastoupil do devětačtyřiceti zápasů, ve kterých dokázal vstřelit devět gólů a na deset jich přihrát. V předchozím angažmá působil tři sezóny v Jihlavě, kde si také nevedl vůbec špatně. V rámci hostování si vyzkoušel i patnáct zápasů v české extralize v barvách Olomouce.

Pokud se podaří vyřídit všechny administrativní náležitosti transferu, zasáhne již do dnešního utkání proti Jestřábům z Prostějova. V opačném případě nastoupí až v sobotu na ledě pražské Slavie.

Statistiky Petera Lichance

Fotogalerie

NEWSLETTER