Letní příprava Orlů na CHANCE ligu je v plném proudu

Aktuální zprávy
ČT 15. 6. 2023
Hokejisté se pilně připravují na prvoligovou sezónu. Pod vedením trenérů Jiřího Berouna a Tomáše Jakeše absolvují letní dril převážně v posilovně a na umělé ploše Nevoga areny.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

Letošní letní příprava odstartovala vzhledem k pozdnímu konci uplynulé sezóny později. „I z toho důvodu jsme zkrátili dobu nabírání objemu a zaměřili se spíše na silové tréninky. Zapojili jsme tradičně běh nebo spinning. Prokládáme to různými sporty a hrami, takže to mají hráči určitě pestré,” prozradil hlavní trenér A-týmu Jiří Beroun.

Někteří hráči mají individuální programy a zapojí se k týmu až na závěrečné testy. Jiní jsou po různých lékařských zákrocích a trénují také samostatně. „Někde se nám to loni osvědčilo, takže když kluci přišli, že mají od kondičních trenérů vlastní trénink, tak nebyl důvod jim to nepovolit. Ale i oni dochází do kabiny. Navíc s námi trénují hráči, které testujeme a další už máme domluvené i na led. Někteří mají extraligové a prvoligové zkušenosti. Bude záležet hlavně na nich, jak se toho chopí a jestli pochopí svojí pozici,” dodal kouč Beroun.

Hráčům bude pokračovat letní příprava až do 7. července. Následuje dovolená, na kterou naváží závěrečné testy a 25. - 26. července absolvují Orli první tréninkové jednotky na ledě.

Fotogalerie

NEWSLETTER