Přípravné zápasy - út 3. 8. 2004
přát.
Vítkovice
3:3
0:1, 2:1,1:1
Znojmo
1/3
2/3

Fotografie z přátelského utkání proti Vítkovicím

V í t k o v i c e - Díky laskavosti fotografa oficiálních internetových stránek vítkovického klubu www.hc-vitkovice.cz přináší orlí web několik momentů z přátelského utkání s Vítkovicemi. Další fotografie lze nalézt na vítkovických stránkách - <a href="http://www.hc-vitkovice.cz/index.php?pg=archiv&idc=662&idt=1" target="_blank">zde</a>. <p> <p>
První dějství nebylo co do výkonu pro Znojmo příliš slavné. Vítkovičtí se taktéž nejdříve uvedli vzájemnou srážkou Burgera s Moravcem na vlastní modré, ale potom zasypávali strážce znojemské branky sprškou střel. K vidění byly pokusy Turka, Semana a Irgla a ke slyšení byl odraz od břevna po ráně Burgerově. Na druhou stranu hřiště se čas od času probojovával Vorel. Hezký nájezd dva na jednoho předvedli Šimíček s Padělkem, ovšem Ivan Padělek v rozhodující sekundě upadl, a tak jeho chabý pokus Přikryl přikryl. Orlům se pod křídly urodilo vedení v podstatě z první kloudné šance. Pucherovu nahrávku zužitkoval Bičánek a hosté v čase 18:11 vedli 0:1.

Do druhé části hry nastoupili Orli v mnohem lepším tempu a v čase 23:37 mohl Barus přijímat gratulace za navýšení skóre na 0:2. Pěkný nájezd dva na brankáře uskutečnili Seman s Hulvou, ale Přikryl se nedal zmást. Mladý Hulva si hru nenechal znechutit a když gól nedal, alespoň na něj v čase 29:16 nahrál. Příjemcem jeho puku byl Krenželok1:2. O tři minuty později mohl dvoubrankový náskok Orlům vrátit Plášek, ale vyloženou šancí pohrdl. Stejně s nájezdem naložil i na druhé straně Krenželok. V polovině utkání mohli diváci shlédnout menší bitku mezi exznojemským Pavlem Kumstátem a nováčkem v orlím peří Kvetanem. Následně při hře 4 na 4 využil volného prostoru na hřišti Šimíček2:2.

Závěrečná třetina obsahovala skutečný extraligový hokej v plném tempu, s pohlednými kombinacemi a robinsonádami brankářů. Nejdříve byla k vidění další bitka mezi Kucharčíkem a Černoškem, ovšem už v čase 45:53 strhl vedení na domácí stranu Padělek3:2. Příliš dlouho ale skóre stabilitu neudrželo, už za necelé dvě minuty v čase 46:53 srovnal Plášek3:3. V poslední šestině hry měli ještě góly na holích Irgl, Jurečka či Pardavý, ale ukazatel už zůstal na nastavených hodnotách. V úplném závěru se ještě na pěsti utkali Šimíček s Kvetanem, což sudí ocenil trestem do konce utkání za nesportovní chování, ale nakonec si všichni podali ruce a rozešli se smírně.

Ohlasy trenérů

Leoš Zajíc (Znojmo) - Vítkovice mají velice kvalitní kádr a my jsme nad nimi vedli 2:0, pak jsme ale měli dvanáctiminutový výpadek, kdy toho soupeř dokázal využít. S předvedenou hrou jsem spokojen, protože hráči byli schopni zhruba těch padesát minut dodržovat to, co jsme si řekli v kabině. Viděli jsme toho daleko víc oproti zápasu v Jihlavě.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Fotogalerie

Žádné fotky.

NEWSLETTER