Přípravné zápasy - čt 14. 8. 2003
TsC2
Prostějov
1:2
1:1, 0:1, 0:0
Znojmo
1/3
2/3

Znojmo vede skupinu i nadále

P r o s t ě j o v - Ani ve třetím zápase poháru nenašli Orli přemožitele a na ledě prvoligového Prostějova zvítězili 2:1, o obě branky se postaral <b>Milan Procházka</b>. Po polovině odehraných utkání tak vedou tabulku skupiny C a jsou na nejlepší cestě obhájit svou semifinálovou účast z loňského roku. Další zápas čeká Orly v úterý doma proti Pardubicím.
Domácí Prostějov, který dokázal v předminulém kole doma porazit silné Pardubice, se s chutí pustil i do Orlů. Potvrzením jeho počátečního tlaku byla branka bývalého Znojmáka Jiřího Hradeckého, kterou docílil v dvojnásobné přesilové hře.

Neuběhlo však ani pět minut a bylo srovnáno. Do brejku se utrhl Milan Procházka a s přehledem překonal brankáře Piterku.

Domácí, za které nastoupil i další hráč Znojma Radovan Sloboda, se v průběhu druhé části hry začali dostávat pod tlak Orlů. Hosté byli rychlejší, důraznější i techničtější a jejich převahu zúročil v polovině zápasu opět Procházka.

Třetí část přinesla hokej prvotřídní kvality, útoky se přelévaly z jedné strany na druhou, čemuž hodně napomáhala častá vylučování na obou stranách. Když ovšem tři minuty před koncem netrefil domácí Kašík odkrytou branku, hosté už těsné vedení uhájili.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Fotogalerie

Žádné fotky.

NEWSLETTER