Hladoví Orli touží po výhře nad Klagenfurtem. Využijte speciální akci 2 + 1 ZDARMA!

Naši soupeři
PO 8. 10. 2018
Již dlouhé čtyři zápasy neukořistili znojemští hokejisté ani bod. Ostatní týmy se pomalu vzdalují, a je tak načase znovu ochutnat pocit vítězství. Dočkáme se již v úterý? Přijďte podpořit Znojmo v nepříznivých chvílích. Utkání startuje v 18:30.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku

Čtvrté místo KAC je zatím velmi slušnou vizitkou týmu, jehož kormidlo pevně drží finský lodivod Petri Matikainen. Ten si do kádru nově přivedl nejen svého krajana Siima Liivika, ale také kanadského útočníka Nicka Petersena (dříve DEL), jenž vede produktivitu mužstva. V bráně si výtečně vede Nor Lars Haugen, také jeho zásluhou inkasoval Klagenfurt prozatím nejméně gólů v lize (pouhých 11 v šesti zápasech).

Klagenfurt má za sebou nedělní korutanské derby, v němž se bojovalo až do poslední minuty, ve které padly dokonce dva góly. Nakonec ale plně bodoval domácí Villach.

Znojemští se nadále brodí spodní části tabulky. Ani minulé kolo ve Fehérváru nepřineslo změnu. Přestože Orli vsítili úvodní gól zápasu, nedokázali se vypořádat s nástupem Maďarů ve třetí třetině. Nyní ale přichází výhoda v podobě tří domácích klání v řadě během jediného týdne. Postupně se tedy na znojemském ledě vystřídají Klagenfurt, Bolzano a Vídeň. Kdy jindy opravdu zabrat, když ne teď a před domácím publikem?

Jihomoravané se ale musí i nadále obejít bez svého nejlepšího střelce, ještě jeden zápas bude kvůli disciplinární stopce chybět Anthony Luciani. Hlavní kouč Miroslav Fryčer ale stále svému týmu věří. „Musíme přilákat štěstí zpět na naší stranu. Kluci tvrdě makají,“ nechal se slyšet trenér.

Poslední vzájemné utkání obou celků se odehrálo 19. prosince a Orli v něm zvítězili na domácím ledě 3:1. Nutno však dodat, že v předešlých osmi zápasech vždy zvítězil rakouský soupeř.

Využijte speciální akci 2 + 1 vstupenka ZDARMA a přijďte na hokej s kamarády nebo celou rodinnou. Na pokladně při koupi dvou vstupenek obdržíte třetí vstupenku zcela ZDARMA!

Bilance vzájemných mistrovských zápasů z pohledu Orlů

zápasy celkem V P VP PP VB:IB
36 7 17 2 10 93:112

Porovnání soupeřů

Orli Znojmo EC Klagenfurter AC
pozice v tabulce 12. 4.
body 2 13
aktuální forma Fehérvár – Znojmo 5:2
Znojmo – Innsbruck 2:6
Linz – Znojmo 3:1
Villach – Klagenfurt 3:2
Dornbirn – Klagenfurt 0:3
Linz – Klagenfurt 1:3
nejproduktivnější hráč Charles C. J. Stretch, 9 bodů (2 + 7) Nicholas Eric Petersen, 7 bodů (3 + 4)
nejproduktivnější obránce Adam Sedlák, 2 body (1 + 1) Adam Comrie, 5 bodů (3 + 2)
brankáři Tomáš Halász (87,2 %) Lars Haugen (92,4 %)
využití přesilovek 19,2 % 17,4 %
úspěšnost oslabení 68,2 % 76,2 %

Rozhodčí zápasu

Hlavní rozhodčí:#44 Vladimir Babić, #48 Vladimír Baluška
Čároví rozhodčí: #91 Attila Nagy, #55 Daniel Soós

Sestavy z posledních zápasů

Halász – Sedlák, Parkkonen, Lattner, Stehlík, Tejnor, McEachen, Kruckovyč – Kalus, Stretch, Guman – Hlava, Braes, McPherson – Novák, Bartoš, Špaček – Mrázek, Matuš, Němec – Bulín J.
Haugen – Comrie, Fischer, Gartner, Schumnig, Unterweger, Strong, Kernberger – Geier M., Liivik, Geier S. - Richter, Koch, Petersen – Bischofberger, Hundertpfund, Wahl – Kraus, Harand, Witting.
NEWSLETTER