Hlavní trenér Roman Šimíček ve Znojmě končí

Aktuální zprávy
ST 31. 1. 2018
Vedení klubu Orli Znojmo rozvázalo po vzájemné dohodě spolupráci s hlavním trenérem Romanem Šimíčkem. O jeho nástupci se intenzivně jedná. Vedení A-týmu tak dočasně přebírá sportovní manažer Rostislav Dočekal.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku

Roman Šimíček převzal znojemský tým v prosinci 2016 po odvolání Jiřího Režnara a v loňské nadstavbě s ním dokázal postoupit do play-off, kde Orli podlehli ve čtvrtfinálové sérii Klagenfurtu. V letošním ročníku mužstvo pod jeho vedením skvěle začalo, postupně se ale tabulkou propadalo níže a základní část EBEL zakončilo s bilancí 16 výher a 28 porážek.

„Romanu Šimíčkovi patří dík za jeho nasazení a práci, kterou ve Znojmě odvedl, do budoucí kariéry i života mu přejeme jen to nejlepší," řekl prezident klubu Pavel Ohera. „Aktuálně intenzivně jednáme s několika adepty na pozici hlavního kouče a chceme mít jasno co nejdříve," dodává.

A-mužstvo, které se připravuje na víkendový start nadstavby v pátek proti Dornbirnu a v neděli s Bolzanem, dočasně přebírá sportovní manažer Rostislav Dočekal.

NEWSLETTER