Do rodiny partnerů znojemského klubu vstupuje Freeport!

Aktuální zprávy
PÁ 9. 6. 2017
Orli Znojmo navázali partnerskou spolupráci s outletovým centrem Freeport nacházejícím se na česko-rakouských hranicích. Výhod vzájemné spolupráce budou moci brzy využít také znojemští fanoušci.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku

„Jsme velice rádi, že se nám podařilo navázat vzájemnou spolupráci. Přinese výhody nejen klubu, ale také fanouškům," řekl manažer klubu Petr Veselý. „Jde o významné partnerství, které, jak doufáme, se bude v budoucnosti dále rozvíjet. První konkrétní bonusy spolupráce budou moci fanoušci zaznamenat již při zakoupení permanentní vstupenky na novou sezónu, kdy jim Freeport poskytne řadu výhod," dodal Veselý.

„Těší nás, že jsme uzavřeli partnerství se znojemským hokejovým klubem. Spojuje nás především pevný vztah k regionu a k lidem, kteří v něm žijí, stejně jako dlouholetá tradice obou značek, záruka kvality a známost, která překračuje hranice samotného Znojemska. V neposlední řadě jsme rádi, že vzájemná spolupráce bude mít spousty konkrétních přínosů pro fanoušky ledního hokeje a návštěvníků našeho centra. Čeká je o to více atraktivních zážitků a zábavy z hokeje i nakupování,“ uvedla Anna Karásková, marketingová ředitelka nákupního centra se značkovým oblečením Freeport Fashion Outlet.

Freeport je prvním outletovým centrem v ČR a je současně jedním z největších nákupních center svého druhu ve střední Evropě, které se nachází na hraničním přechodu Hatě u Znojma. Návštěvníci Freeportu mají na výběr z více než 250 světových značek v 75 obchodech. Freeport prodává značkovou módu za ceny, které jsou vždy o 30 až 70 % nižší než v běžných obchodech. V období speciálních slevových akcí mohou být ceny dokonce až o 90 % nižší.

Informace o Freeportu můžete kromě webových stránek najít také na Facebooku nebo Instagramu.

NEWSLETTER