Pomohli jste dobré věci! Aukce vánočních dresů vynesla téměř sto dvacet tisíc korun

Charita
ČT 12. 1. 2017
Aukce sady vánočních dresů, která probíhala na přelomu kalendářního roku, vynesla 117 552,- Kč! Tyto finanční prostředky nyní poputují na dobrou věc.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku

Znojmo odehrálo ve speciální sadě domácí utkání s Fehérvárem 23. prosince 2016. Následně putovaly podepsané dresy do aukce. O tom, kam vedení klubu pošle finanční výtěžek této dražby, hlasovali čtenáři na oficiálním webu Orlů. Více naleznete zde.

"Jsme nesmírně rádi, že se fanoušci ve velkém počtu zapojují do projektů, díky kterým může náš klub aktivně pomáhat. Velmi nás potěšil zájem a příjemně překvapila částka, kterou se podařilo v aukci získat," přiznává manažer Petr Veselý.

Díky štědrosti dražitelů se vedení klubu rozhodlo výtěžek rozdělit a poslal jej hned na dvě místa! "Vydražená částka značně překročila naše představy, a tak rozdělíme peníze rovným dílem mezi dva subjekty, které obdržely při hlasování fanoušků nejvíce hlasů," dodává Veselý. Peníze tak poputují Dětskému oddělení Znojemské nemocnice i do spolku HC Znojemští orli - mládež.

"Věříme, že prostředky budou použity maximálně účelně. Cítíme povinnost zodpovědně reprezentovat nejen na sportovním poli, ale pokud máme tu možnost, chceme pomáhat také tam, kde je to potřeba," říká manažer klubu.

Klub bude vítěze aukce kontaktovat během příštího týdne. Konečné výsledky dražby naleznete zde.

NEWSLETTER