WOODCOTE CZ, a.s. se stal novým partnerem Orlů

Aktuální zprávy
ST 2. 3. 2016
Řady příznivců a partnerů znojemských Orlů se rozrostly o společnost WOODCOTE CZ, a.s., prodejce kompletního stavebního sortimentu v České republice i na Slovensku a dodavatele vlastního zateplovacího systému značky EXTHERM.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku

WOODCOTE CZ, a.s. v České republice působí od roku 1992. Své produkty a služby nabízí na 27 prodejnách. V rámci prodeje kompletních stavebních materiálů se zaměřujeme na suchou výstavbu a specializací na prodej dveří a podlah. Své pobočky má firma i ve Znojmě na Brněnské a Dobšické ulici.

"Jsme velmi rádi, že se nám podařilo do svých řad získat dalšího partnera, který aktivně podpoří náš klub. Věříme, že se nám podaří spolupráci dále rozvíjet," řekl manažer Orlů Petr Veselý. "Znojemským Orlům fandíme a držíme jim palce pro jen ty nejlepší hokejové sportovní úspěchy," zní z Woodcote CZ.

Základy úspěchu společnosti stojí na nabídce skutečně širokého sortimentu stavebních materiálů, špičkové odbornosti vyškoleného personálu, kvalifikovaného poradenství, rychlého servisu a flexibilní dopravy. Disponuje nákladními automobily různých nosností včetně auta s hydraulickou rukou. Povinností i cílem je bezchybné zásobování "na míru" tak, aby zákazník cítil jistotu a profesionalitu.

» Webové stránky společnosti WOODCOTE CZ, a.s.

NEWSLETTER