Jindřich Abdul vypomůže prvoligové Třebíči

Aktuální zprávy
SO 19. 9. 2015
Mladý útočník Orlů Znojmo a mládežnický reprezentant Jindřich Abdul vypomůže prvoligové Horácké Slavii Třebíč. Za klub z Vysočiny by měl nastoupit již v sobotním utkání na ledě Prostějova.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku

Devatenáctiletý hráč se na začátku nového ročníku neprobojoval do sestavy A-týmu v EBEL, na Vysočině nyní dostane možnost získat další zkušenosti v seniorském hokeji. „S ohledem na jeho letošní působení v české juniorské reprezentaci a v důsledku jeho menší herní vytíženosti jsme se dohodli s Třebíčí, za kterou bude nastupovat," vysvětluje sportovní manažer Orlů Rostislav Dočekal. V loňské sezóně nastoupil Abdul k 32 duelům v dresu Znojma, v nichž si připsal čtyři branky a tři asistence.

Horácká Slavia vstoupila do nového ročníku WSM ligy, jak se nyní druhá nejvyšší soutěž v Česku jmenuje, dobře a po čtyřech kolech jí patří druhá pozice v tabulce. Abdul by v jejím dresu měl nasbírat potřebnou herní praxi. „Měl by nastoupit už v sobotu večer v zápase pátého kola. Jsme dohodnuti, že si hráče budeme moci kdykoliv stáhnout zpět k nám," doplňuje Dočekal.

NEWSLETTER