Lístky na Vídeň v prodeji, vyhněte se frontám!

Fanclub
ÚT 14. 1. 2014
Předprodej vstupenek na utkání Orli Znojmo - UPC Vienna Capitals v neděli 19. ledna od 17:30 byl zahájen. Vstupenky je znovu možné kupovat na konkrétní místo, následně doma vytisknout, a vyhnout se tak očekávaným frontám. Minulé střetnutí obou celků přilákalo rekordních 4003 diváků.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

Pro tisk vstupenky doporučujeme nejvyšší kvalitu tisku, aby se předešlo případným problémům se čtením vstupenky u turniketu. Vstupenky rezervované přes Ticketportal není možné vyzvednout na stadionu ani před zápasem u pokladen! Přehled výdejních míst je k dispozici zde.

» Vstupenky na Vídeň rezervujte a objednávejte zde

Od úterý 14. ledna jsou běžné vstupenky bez místenky k dostání také v Hockey shopu na zimním stadionu ve Znojmě.

Výhledy z jednotlivých sektorů jsou k dispozici zde.

Vzhledem k očekávanému zvýšenému zájmu vídeňských fanoušků jim bude tradičně kromě sektoru hostů vyhrazen také prostor v sektoru H za brankou. Majitelé permanentních vstupenek na tato místa budou mít rezervovány sedadla ve zbylé části sektoru H.

Prosíme fanoušky, aby v zájmu bezpečnosti všech návštěvníků dodržovali návštěvní řád a nařízení týkající se zakázaných předmětů. Jejich seznam je k dispozici zde. Pokladny budou otevřeny dvě hodiny před začátkem duelu, stadion pak v 16:30. Přijďte včas!

NEWSLETTER