Aukce znojemských dresů z právě skončené sezóny finišuje!

Aktuální zprávy
ST 14. 3. 2012
<em>Znojmo</em> - V rámci stylového zakončení historicky první sezóny znojemského klubu v Erste Bank lize jsme pro Vás připravili možnost získat unikátní hokejovou relikvii prvního a jediného českého týmu hrajícího mezinárodní soutěž spolu s certifikátem jeho pravosti a památečním srdíčkem na hrudi! Aukce probíhá <a target="_blank" href="http://aukce.esports.cz/aukce.asp?klub=ZNO12">na těchto stránkách</a> už jen do čtvrtka 15. března 2012!
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku
foto
⇒  Originální hrané dresy Orlů nyní v dražbě!

Jedná se o dražbu dresů, které znojemští hokejisté oblékali v zápasech s mezinárodními protivníky v letošní první sezóně v EBEL. Část výtěžku z dražby půjde na dobročinné účely! Proto neváhejte a udělejte originálním dárkem radost sobě nebo svým blízkým!

Draží se dresy všech hráčů na soupisce Znojma pro EBEL. Výherce obdrží vždy jednu barevnou kombinaci dresu. Barvu (černá nebo bílá) si vybere sám dražitel, pokud není uvedeno jinak.

Proto neváhejte a zapojte se do dražby! Aukce končí ve čtvrtek 15. března 2012 v 19:00. Podrobné podmínky a odpovědi na nejčastější dotazy týkající se systému aukce najdete zde.

NEWSLETTER