Velký úspěch třeťáků, na prestižním turnaji kousek od vítězství

Aktuální zprávy
PO 15. 3. 2010
<em>Český Krumlov</em> - Znojemská třetí třída se o víkendu zúčastnila renomovaného turnaje v Českém Krumlově a v konkurenci silných soupeřů vybojovala vynikající úspěch v podobě finálové účasti. Orlíci se v jednom týmu spojili s několika stejně starými hráči Vyškova a společně prošli suverénním způsobem základní skupinou, zvládli i semifinálové klání a nad jejich síly byl až v samotném závěru celek Tábora.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

Zúčastněné týmy

HC Slavia Praha, Bílí Tygři Liberec, HC Letci Letňany, HC Tábor, HC Meteor Příbram, HC Slavoj Český Krumlov, HC Třemošná, Orli Znojmo

Komentář

Po urputných bojích v základních skupinách v sobotu jsme postoupili z prvního místa a v neděli porazili v semifinále Letce Letňany. Čekal nás tak zápas o první misto s celkem Kohoutů Tábor. Toto utkání bylo velice dramatické, za stavu 2:2 rozhodčí odpískal, dle našeho názoru neoprávněně, trestné střílení a obdrželi jsme tak gól na 2:3, to vše necelé dvě minuty před koncem základní hrací doby.

Hned poté si celek Táboru vyžádal oddechový čas (při hře za hrubého času) a náš tým tak přišel o šanci porvat se o konečné první místo. Přes několik protestů jsme bohužel zůstali na konečném druhém místě a tak naši borci přivezli stříbrné medaile.

Turnaj se odehrál systémem na celé hřiště, dle stávajících pravidel třetích tříd na 3x15 minut hrubého času.

Poděkování patří všem hráčům za perfektní výkon a nasazení v každém zápase, stejně tak i rodičům, kteří celé klání v Českém Krumlově podpořili perfektní atmosféru a hlavně vlastními prostředky.

Sestava Znojma

Plášek Karel, Svoboda Ondřej, Veleba Petr, Konečný Vojtěch, Housar Zbyněk, Šána Matyáš, Švanda Michal, Friml Tomáš a Navrátil Adam. Zbytek sestavy doplnilo pět hráčů + brankář z týmu Vyškova.

NEWSLETTER