Na Hané již bez dvou útočníků

Aktuální zprávy
ST 20. 1. 2010
<em>Znojmo</em> - Ve zbývajícím průběhu první hokejové ligy už hokejistům Orlů nepomůžou útočníci Aleš Padělek a Roman Barták. Padělek požádal o ukončení spolupráce se znojemským klubem poté, co dostal nabídku od slovenské extraligové Banské Bystrice, Barták odehraje zbytek sezóny na hostování ve druholigové Technice Blansko.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

Aleš Padělek přišel do Znojma v průběhu prosince po ukončení svého působení v Táboře, odehrál celkem 7 zápasů, v nichž nasbíral dva kanadské body za gól a přihrávku. Nyní odchází do mužstva Banské Bystrice, které je ve slovenské nejvyšší soutěži překvapením sezóny a okupuje druhé místo tabulky hned za Slovanem Bratislava.

Roman Barták si od začátku aktuálního ročníku připsal na konto 22 startů, k jedné vstřelené brance přidal dvě asistence. Převážně nastupoval ve čtvrté útočné formaci a na ledě nedostával tolik prostoru, formou hostování proto pomůže druholigovému klubu VSK Technika Blansko, který je v tabulce východní skupiny na desátém místě, na příčky zajišťující play off ztrácí šest bodů.

NEWSLETTER