Loňský vítěz Místa na střídačce: Hráči jsou v transu

Aktuální zprávy
PO 12. 1. 2009
Stačilo několik SMS zpráv a vyhrál zážitek, o kterém ani nesnil. Znojemský fanoušek O2 extraligy ledního hokeje Lukáš Peroutka jako loňský vítěz soutěže Místo na střídačce sledoval nejenom zápas svého klubu z exklusivního místa, ale také se podíval do zákulisí. Šanci máte i vy - poslední příležitostí k tipování je zápas s HC GEUS OKNA Kladno v úterý 13. ledna.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku

Jaké bylo místo na střídačce?
"Pro mě, coby velkého hokejového fanouška, to byla skvělá příležitost, jak se na hokej podívat z úplně jiného pohledu. Na střídačce to bylo hodně zajímavé, člověka to vtáhne a cítí se skoro součástí hry."

Jaká vzpomínka se vám vybaví jako první?
"Nejsilnější bylo to, jak hráči zápas prožívají a jak jsou v transu. A o to lepší to je, když se vyhrává, to je pak atmosféra fajn. Výjimečná byla i návštěva kabiny, kam se člověk jen tak nepodívá."

Překvapilo vás něco?
"Kolikrát si fanoušci myslí, že se na střídačce nic neděje. Třeba, i když se prohrává, tak trenéři neustále burcují do hry."

Kdybyste znovu vyhrál, šel byste na střídačku vy nebo byste poslal někoho jiného?
"Možná bych dal případnou výhru tátovi nebo některému kamarádovi. Přál bych hodně lidem, aby se na střídačku podívali, protože to je něco neskutečného."

O soutěži

V soutěži Místo na střídačce fanoušci prostřednictvím SMS zpráv nebo webových stránek www.o2hokej.cz tipují počet diváků na domácích zápasech vybraného klubu O2 extraligy ledního hokeje. Nejpřesnější tipující z každého klubu stráví jeden zápas přímo na střídačce, získá LCD televizor Samsung a k tomu na rok zdarma digitální televizi O2 TV. Absolutního vítěze ještě čeká automobil SEAT Ibiza SportCoupé. Nejlépe tipující fanoušek v každém domácím zápase vyhrává 2 VIP vstupenky na následující domácí zápas svého klubu.
NEWSLETTER