Orlí sestava má jistých čtrnáct hráčů

Aktuální zprávy
ÚT 20. 3. 2007
Z n o j m o - Sezóna 2006/07 je pro Znojemské orly již minulostí. Tým hned po jejím skončení opustil hlavní trenér Miloslav Hořava, který se bude věnovat reprezentaci dvacetiletých. Jeho nástupce zatím není znám. V kádru Orlů nedošlo k nějakým výrazným změnám. Opory zůstávají a nové smlouvy podepsalo šest hráčů stávajícího kádru.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

Jistotou je post brankářské jedničky, kterou zůstává Jiří Trvaj. Volné je místo druhého brankáře, které zastával Jaroslav Kameš, jež byl ve Znojmě na hostování.

Z obránců podepsali nové smlouvy Radim Bičánek a Pavel Mojžíš. Zůstávají Ivo Kotaška, Richard Jareš, Jan Švrček. Nevyřešené je angažmá Romana Němečka. Tým by rád využil služeb Ondřeje Kříže a Marka Chvátala, kteří byli ve Znojmě na hostování.

Na nové smlouvě se dohodli útočníci Roman Erat, Karel Plášek, Pavel Selingr a Jaroslava Svoboda. Zůstávají Jiří Dopita, Radek Haman, Martin Růžička, Lubomír Vaškovič. V jednání je angažmá Aleše Padělka a Jiřího Berouna. Klub má zájem o setrvání Michala Tvrdíka. Hostování končí Radimu Kucharczykovi, který je hráčem Karlových Varů. Pokud se podaří se západočeským klubem domluvit přijatelné podmínky, zůstal by v kádru Orlů. Otazníkem jsou zatím mladí útočníci Vladimír Říha, Václav Meidl a David Nedorost.

NEWSLETTER