Na turnajích Psota Transport Cup a Ice Hockey Primátor Cup skončili mladí Orli čtvrtí

Juniorský hokej
ČT 5. 4. 2018
Nevoga Aréna hostila v termínu 1. až 2. dubna další z turnajů, Psota Transport Cup 2018. Mladí Orli si připsali dvě tříbodové výhry a obsadili konečné čtvrté místo. O den dříve pak vyjeli v rámci partnerství na turnaj v Nových Zámcích.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku

Akce se zúčastnila budoucí dorostenecká kategorie U16 a mimo domácího týmu HC Orli Znojmo - mládež nastoupily také týmy HC Tábor, HC Dukla Trenčín, ČEZ Motor České Budějovice a v neposlední řadě také slovinský HMKM Bled.

Prvenství si zajistila slovenská Dukla Trenčín, která nasbírala osm bodů. Druzí skončili již zmiňovaní Slovinci z Bledu a bronzové medaile získal českobudějovický Motor.

Tabulka Psota Transport Cupu

  • 1. HC Dukla Trenčín 8b
  • 2. HKMK Bled 7b
  • 3. ČEZ Motor České Budějovice 6b
  • 4. HC Orli Znojmo – mládež 6b
  • 5. HC Tábor 4b

„Chtěl bych poděkovat všem týmům za účast na turnaji, jejich skvělé výkony a ukázkovou reprezentaci svých klubů. Poděkování patří hlavnímu partnerovi turnaje společnosti PSOTA transport s.r.o., dalším partnerům Bauer CZ a CSP PLUS, s.r.o. - Digitální a tiskové centrum a samozřejmě také všem, kteří se podíleli na organizaci tohoto skvělého hokejového víkendu,“ říká Miroslav Vybíral, sportovní manažer mládeže.

„Poděkování patří také městu Znojmu, díky jehož podpoře můžeme vytvářet podmínky pro rozvoj všech mládežnických kategorií a pořádáním takovýchto turnajům poměřovat síly s dalšími kvalitními týmy a tím celý proces zdokonalovat," dodal.

→ Partner turnaje Psota Transport

Tabulka turnaje v Nových Zámcích

  • 1. Skalica
  • 2. Nové Zámky
  • 3. Ružinov
  • 4. HC Orli Znojmo - mládež
  • 5. Miškolc

Kromě znojemského turnaje mladí Orli přijali pozvání také na Ice Hockey Primátor Cup 2018 v Nových Zámcích. Pozvání vzešlo ze vzájemného partnerství měst a Orli tak mohli na turnaji reprezentovat město Znojmo.

Samotný turnaj se odehrál o víkendu od 31. března do 1. dubna a zúčastnili se ho mladší žáci pod vedením trenéra Milana Kella. "Velice si vážíme stálé podpory města Znojma, a proto jsme účastí na turnaji v Nových Zámcích neváhali a mohli jsme tak vztahy obou měst podpořit a rozšířit po sportovní stránce o další úroveň, " uvedl trenér mladších a starších žáků Milan Kello.

Výsledky kategorie U16 na Psota Transport Cupu ve Znojmě:

HC Orli Znojmo - mládež - HKMK Bled 1:13, HC Orli Znojmo - mládež - ČEZ Motor České Budějovice 1:8, HC Orli Znojmo - mládež - HC Tábor 4:2, HC Orli Znojmo - mládež - HC Dukla Trenčín 4:3

Výsledky mladších žáků na turnaji v Nových Zámcích:

Ružinov - HC Orli Znojmo - mládež 6:4, Skalica - HC Orli Znojmo - mládež 5:1, Nové Zámky - HC Orli Znojmo - mládež 6:1, Miškolc - HC Orli Znojmo - mládež 3:5

Mladší žáci na turnaji v Nových Zámcích
NEWSLETTER