Fryčer s Dočekalem povedou tým do konce sezóny spolu

Aktuální zprávy
ST 14. 2. 2018
Vedení Orlů Znojmo po jednáních s Miroslavem Fryčerem dospělo k závěru, že A-tým do konce aktuální sezóny povedou z pozice hlavních koučů společně Miroslav Fryčer a Rostislav Dočekal.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

Fryčer se na střídačce znojemského týmu objevil už v sobotním utkání proti Grazu před olympijskou přestávkou. Mužstvo pod jeho a Dočekalovým vedením zvítězilo jasně 4:0 a uchovalo si realistickou šanci na play-off. Společnými silami nyní budou společně se sportovním manažerem Rostislavem Dočekalem připravovat mužstvo na zbývající utkání nadstavbové části.

Fryčer i Dočekal budou mít stejné kompetence, asistovat jim bude nadále Tomáš Jakeš a z pozice vedoucího mužstva a trenéra brankářů Petr Hrachovina.

Miroslav Fryčer patří mezi nejzajímavější postavy českého hokeje. O tom, že byl jako první Čech nominován na Utkání hvězd NHL, jako první Evropan v historii vyhrál kanadské bodování slavného klubu Toronto Maple Leafs a válel po boku Stevea Yzermanna nebo Marka Messiera, dnes málokdo ví. Kvůli touze hrát nejlepší hokejovou ligu světa v osmdesátých letech emigroval z tehdejšího Československa a příliš se o něm nemluvilo.

Trénoval v Česku, Itálii, Polsku i Francii, na kontě má také medaile ze světových šampionátů. Podrobnější rozhovor přineseme v nejbližších dnech.

NEWSLETTER