Orli vítají do svých řad nového partnera, společnost Cars Trade M&M s.r.o.

Aktuální zprávy
ÚT 23. 1. 2018
Orli Znojmo se dohodli na spolupráci s novým partnerem. Je jím společnost Cars Trade M&M s.r.o. zabývající se prodejem vozů. Ta se rozhodla podpořit znojemský hokej nejen na nejvyšší úrovni, ale stává se také významným partnerem znojemské hokejové mládeže.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

"Těší nás, že jsme nyní součástí rodiny partnerů Orlů Znojmo a že můžeme tímto způsobem přispět také k rozvoji dětí a mládeže, což je z našeho pohledu velmi důležité. Věříme, že i díky naší podpoře se podaří tuto činnost dále zkvalitnit," prohlásila jednatelka společnosti Miriam Závišková.

Novou spolupráci kvituje také manažer Orlů Znojmo Petr Veselý. "Jsme velice rádi, že se nám podařilo získat nového partnera, který mimo dospělého hokeje podpoří také mládežnické celky Orlů Znojmo. Těší nás, že se společnost Cars Trade rozhodla podpořit právě náš klub, za což jí patří velký dík. Věříme, že spolupráce bude prospěšná pro obě strany," řekl.

Autocentrum Cars Trade M&M s.r.o. již více než patnáct let přináší nabídku kvalitních vozů. V současnosti provozuje dvě pobočky. Jedna se nachází v obci Dyje v blízkosti Znojma, druhá pak v Brně na ulici Heršpická. Společnost nabízí více než 400 vozů, jejichž velká část má platnou tovární záruku.

"Naším prvotním cílem je solidní jednání a spokojenost zákazníka nejen při prodeji, ale po celou dobu provozu vozidla. Stojíme o to být pro naše zákazníky dobrým partnerem, ke kterému se budou s důvěrou vracet. Vždy chceme nabízet pouze kvalitní vozidla s jasným původem, navíc je naše společnost schopna prodloužit i tovární záruku. V areálu našeho autocentra je k dispozici nový, plně vybavený autoservis včetně pneuservisu. Na vaši návštěvu se těší vyškolený tým profesionálů, pro který je vaše spokojenost vždy na prvním místě," dodává Závišková.

Více informací o Cars Trade M&M s.r.o. získáte také na Facebooku nebo Instagramu.

NEWSLETTER