Fanoušci přispěli na utkání s Linzem částkou 31 666 Kč. Peníze pomohou mládeži

Charita
PO 8. 1. 2018
Jako poděkování fanouškům za věrnost i za mimořádnou štědrost při charitativní aukci dresů stanovilo vedení klubu na utkání s Linzem dobrovolné vstupné. Vybraná částka 31 666 Kč poputuje mládeži Orlů Znojmo tak, jak o tom rozhodli čtenáři webu v anketě. Děkujeme!
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku

Na utkání, které se hrálo minulou středu, dorazilo téměř tři tisíce fanoušků. Ti přispěli částkou 31 666 Kč. O tom, kam peníze poputují, rozhodovali sami čtenáři webu hcorli.cz. Hlasování v anketě bylo velmi těsné, ale nakonec zvítězila se 751 hlasy mládež Orlů Znojmo.

"Chtěl bych poděkovat všem fanouškům, kteří přispěli na dobrou věc a zároveň oceňuji aktivitu vedení A-týmu znojemského hokeje při podpoře mládeže. Vybraná částka poputuje do rozpočtu spolku a bude použita k dalšímu zajištění tréninkových a zápasových aktivit mladých znojemských hokejistů," řekl Luděk Stromko, předseda oddílu.

Výsledky hlasování: 1. Mládež Orlů Znojmo (751 hlasů), 2. Dětské oddělení nemocnice Znojmo (700 hlasů), 3. Fan Club Orlů Znojmo (35 hlasů), 4. Nadace Phoenix, "Dětem od srdce" (26 hlasů).

NEWSLETTER