Na Orly čeká pestrá příprava. Střetnou se s českými kluby i maďarskou Budapeští

Aktuální zprávy
ČT 4. 5. 2017
Znojemští hokejisté již znají harmonogram přípravných duelů! V průběhu srpna na ně čekají duely s extraligovými i prvoligovými soupeři, turnaj v Přerově a týden před startem EBEL je prověří i maďarská Budapešť.
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

Orli se poprvé sejdou na ledě v pondělí 24. července a podobně jako loni, tak i letos budou jejich prvním soupeřem extraligové Vítkovice. Tentokrát se však utkání odehraje ve čtvrtek 3. srpna na půdě soupeře v Ostravě. O pět dní později odcestují svěřenci trenéra Romana Šimíčka do Mladé Boleslavi. První domácí duel je na programu ve čtvrtek 10. srpna, a to opět s mladoboleslavskými Bruslaři.

Zajímavost

S Českými Budějovicemi hráli Orli naposledy v roce 2010 v rámci letního Tipsport Hockey Cupu. I díky výhře 3:1 nad tehdejším extraligovým klubem postoupili nakonec až do finále turnaje. V něm Znojmo prohrálo s Plzní 2:3 v prodloužení.

V polovině srpna čeká na Orly turnaj Zubr Cup v Přerově, kde se postupně střetnou s extraligovým Zlínem, domácím Přerovem a pražskou Slavií. Poslední dva přípravné duely před začátkem EBEL sehraje Znojmo doma. Nejprve bude hostit České Budějovice a přesně o týden později i maďarskou Budapeští.

"Letošní přípravu ozvláštňuje turnaj v Přerově, který pořádá jeden z našich významných partnerů pivovar Zubr. Podle toho se odvíjel formát nastavení dalšího programu přípravy," přibližuje fanouškům sportovní manažer Rostislav Dočekal. "Chtěli jsme se samozřejmě představit i divákům na domácím ledě. Většina extraligových soupeřů však vyžadovala model doma – venku, na který my už neměli dostatek prostoru, a proto jsme se rozhodli pro domácí zápasy s Českými Budějovicemi a Budapeští."

Harmonogram přípravných utkání
čtvrtek 3. 8.HC Vítkovice Ridera – Orli Znojmo18:00
úterý 8. 8.BK Mladá Boleslav – Orli Znojmo18:00
čtvrtek 10. 8.Orli Znojmo – BK Mladá Boleslav18:00
úterý 15. 8.HC PSG Zlín – Orli Znojmo18:00
středa 16. 8.HC ZUBR Přerov – Orli Znojmo18:00
čtvrtek 17. 8.HC Slavia Praha – Orli Znojmo16:00
čtvrtek 24. 8.Orli Znojmo – ČEZ Motor České Budějovice18:00
čtvrtek 31. 8.Orli Znojmo – MAC Budapešť18:00
NEWSLETTER