Orli ve spolupráci se ZŠ Pražská otevírají sportovní třídy

Juniorský hokej
ČT 30. 3. 2017
Znojemská mládež ve spolupráci se Základní školou na Pražské ulici znovu otevřou sportovní třídy. Na toto téma se v úterý 21. března 2017 ve VIP prostorech Nevoga arény uskutečnila informační schůzka.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku

Hlavním hostem na této schůzce byl ředitel ZŠ Pražská PaedDr. Pavel Trulík, který odpovídal na dotazy rodičů. Celý projekt, kterým v minulosti prošli současní hráči A-mužstva Jan Lattner, David Bartoš či Jakub Stehlík, představil rodičům sportovní manažer mládeže Miroslav Vybíral. Za výkonný výbor mládeže byli dále přítomni jeho předseda Ing. Luděk Stromko a Jaroslav Kuba.

„Jsem velmi rád, že vedení mládeže přišlo s iniciativou znovuotevřít sportovní třídy a tím přispět ke zvýšení komfortu pro rodiče a jejich děti. Ty budou díky této spolupráci v rámci tělesné výchovy absolvovat dovednostní tréninky v nestandardních časech," řekl ředitel ZŠ Pražská PaedDr. Pavel Trulík. Novou spolupráci kvitoval i předseda výkonného výboru mládeže Luděk Stromko: „Je to skvělá věc a další krok ke zkvalitnění práce s naší mládeží," prohlásil Stromko.

NEWSLETTER