Na hokej s celou rodinou! Do Znojma přijedou hladoví buldoci

Naši soupeři
SO 7. 1. 2017
Znojemské hokejisty čeká pokračování náročného programu EBEL. Po dvaadvaceti hodinách od posledního střetnutí přivítají předposlední Dornbirn. Přijďte si zpříjemnit sobotní večer v rámci Family Game. Při koupi dvou vstupenek dostanete lístek pro dítě zdarma! Duel je na programu od 17:30.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku
» Hvězda soupeře
Chris D´Alvise táhne svůj tým. Momentálně je nejproduktivnějším hráčem mužstva

Dornbirnu se v letošním ročníku vůbec nedaří. Nadále se trápí na jedenáctém místě tabulky se ztrátou devíti bodů na desátý Graz. Manažer mužstva reagoval na špatné výsledky uvolněním provokatéra Matta Siddalla. Ani tento krok však k lepším výkonům nepřispěl.

Přesto nejde o soupeře, který se vzdá snadno. Z posledních osmi duelů jich sice buldoci šest prohráli, naposledy však dokázali zdolat silné Bolzano i houževnatou Lublaň. Teď je čeká náročná cesta do České republiky.

Orli pokračují v sérii domácích zápasů. Ten s Villachem se jim vydařil na jedničku, v pátek však zaváhali v důležitém souboji s Innsbruckem. Elitní šestka, která zaručuje přímý postup do vyřazovací fáze, se tak znovu vzdálila.

Trenér Roman Šimíček naznačil, že v sobotu přijdou změny v sestavě: „Předpokládám, že změny budou, ale musím se nejprve znovu podívat na utkání s Innsbruckem a podle toho to vyhodnotím.“ Podle něj jeho svěřence čeká úplně jiný zápas. „Dornbirn znám pouze ze záznamů na videu, ale bude to z jejich strany pravděpodobně jiný hokej, než praktikuje Innsbruck. Důležité bude, jak se k tomu postavíme a jak budeme hrát. Musíme se zaměřit na naši hru,“ myslí si.

Family Game

Vedení klubu připravilo na sobotní zápas proti Dornbirnu speciální akci. Využijte Family Game a vezměte na hokej celou rodinu! Při koupi dvou vstupenek totiž získáte lístek pro dítě zdarma! Více informací naleznete zde.

Bilance vzájemných mistrovských zápasů z pohledu Orlů

zápasy celkem V P VP PP VB:IB
29 19 7 2 1 113:73

Porovnání soupeřů

Orli Znojmo Dornbirner EC
pozice v tabulce 8. 11.
body 56 43
aktuální forma Znojmo - Innsbruck 2:3
Znojmo - Villach 3:1
Linz - Znojmo 7:2
Lublaň - Dornbirn 2:4
Dornbirn – Bolzano 3:1
Dornbirn - Villach 2:3p
nejproduktivnější hráč David Bartoš, 30 bodů (12 + 18) Chris D´Alvise, 34 bodů (18 + 16)
nejproduktivnější obránce Libor Šulák, 22 bodů (6 + 16) Kevin Schmidt, 31 bodů (5 + 26)
brankář Patrik Nechvátal (92,0 %) Florian Hardy (90,5%)
využití přesilovek 21,2 % 17, 0 %
úspěšnost oslabení 80,8 % 83,8 %

Rozhodčí zápasu

Hlavní rozhodčí:#17 Thomas Berneker, #21 Miroslav Štolc
Čároví rozhodčí:#51 Marton Nemeth, #55 Daniel Soos

Sestavy z posledních zápasů

Nechvátal – Šulák, Stehlík, Lakos, McMonagle, Biro, Bořuta, Kadeřávek – Hughesman, Bartoš, Yellow Horn – Podešva, Pucher, Lattner – Vodný, Da Costa, Györi – Beroun, Šeda, Csamangó – Špaček.
Hardy (Stroj) - Magnan, Schmidt, Caruso, Connelly, Siutz, Crawford, Konradsheim - D´Alvise, Arniel, Grabher Meier - Sylvester D., McBride, Sylvester C. - Petrik, Häussle, Livingston - Haberl, Ban, Macierzynski.
NEWSLETTER