Hotel Savannah**** Deluxe novým hospitality partnerem Orlů

Aktuální zprávy
ST 4. 1. 2017
Orli Znojmo a Hotel Savannah**** Deluxe navázali opětovnou spolupráci. Luxusní hotel poblíž Znojma se tak stává Hlavním hospitality partnerem klubu a rozšiřuje portfolio místních firem podporujících znojemský hokej.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku

„Jsme velice rádi, že máme příležitost být partnerem Orlů Znojmo a nabídnout nejen fanouškům špičkové služby naší restaurace, SPA a hotelu. Hokejisté hostujících klubů si oblíbili náš komfort a pohodlné zázemí, a proto věříme, že ve stejné míře si naše služby oblíbí i domácí fanoušci," říká nový ředitel Hotelu Savannah**** Deluxe a fanoušek hokeje Vojtěch Kačerovský.

Nové spolupráce si váží i manažer Orlů Znojmo Petr Veselý. „Jsme velmi rádi, že se nám s Hotelem Savannah**** Deluxe podařila obnovit spolupráce. Stává se tak hlavním hospitality partnerem klubu a dále rozšiřuje skupinu místních firem, které podporují náš klub. Této spolupráce si velmi vážíme a oceňujeme zájem hotelu Savannah aktivně podporovat Orly Znojmo," kvituje Veselý.

Hotel Savannah

Hotel Savannah**** deluxe

Úchvatný čtyřhvězdičkový hotel Savannah se nachází na české straně hraničního přechodu Hatě/Kleinhaugsdorf.

Hotel Savannah poskytuje 70 komfortních dvoulůžkových pokojů v kategorii Komfort a Executive a 7 apartmánů. K využití je i 8 konferenčních sálů v rámci 3 konferenčních komplexů. Zde je možné uspořádat konference, semináře, školení i firemní večírky a také svatby, a to pro více než 200 osob.

Zkušený tým hotelu Savannah je rovněž připraven Vám zajistit pohádkovou svatební hostinu v prostorách hotelu nebo na nově vybudované zelené louce v jeho těsné blízkosti.

Ve spolupráci s našimi četnými partnery Vám můžeme nabídnout rozmanité a neotřelé nápady a možnosti.

Perličkou je vyhlášená Restaurace Savannah, která nabízí zajímavé české i mezinárodní pokrmy.

Za povšimnutí stojí luxusní hotelové Wellness & SPA centrum, do kterého je pro hotelové hosty vstup zdarma. Neubytovaní hosté mohou využít Wellness & SPA centrum za poplatek.

K vybavení patří plavecký bazén 22 x 8 m, sauna, parní lázeň, privátní vířivka, venkovní terasa a fitness. Pro milovníky exotiky a relaxačních terapií hotel nabízí autentické Ajurvédské masáže a procedury přímo od odborníků ze Srí Lanky.

Hotel Savannah také nabízí kosmetické služby v útulném kosmetickém studiu.

Více informací najdete na: www.hotel-savannah.com

Hotel Savannah
NEWSLETTER