Orli budou doma odvracet konec sezóny

Naši soupeři
SO 14. 3. 2015
Za nepříznivého stavu 1:3 na zápasy musí Orli v pátém čtvrtfinále na domácím ledě proti Klagenfurtu nutně uspět, jinak pro ně sezóna končí. Duel před kamerami ServusTV začíná v neděli netradičně v 17:45. Přijďte povzbudit znojemské hokejisty!
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku
Brankář René Swette zastavil v pátečním utkání 47 střel Orlů

Vůbec poprvé v pátek v sérii Znojma proti Klagenfurtu triumfoval domácí tým. Bohužel pro český tým to bylo na ledě korutanského týmu, který sice v zápase nebyl lepším celkem, mohl se ale opřít o pozornou obranu a vynikající výkon brankáře Swetteho. Na něj Orli celý zápas marně hledali recept a jediný puk, který propadl za jeho záda, do velké míry zavinil obránce Klagenfurtu DeSantis. "Nebyla to jen má práce. Musím poděkovat spoluhráčům, kteří nenechávali znojemským útočníkům prostor před brankou a nutili je střílet ze vzdálenějších pozic," podotkl Swette.

Orli si přesto v zápase vypracovali mnoho šancí, ty však nedokázali proměnit. To budou chtít v neděli před kamerami televizní stanice ServusTV změnit. "Měli jsme šest, sedm vyložených šancí... Kolikrát stačilo pár centimetrů a vše mohlo být jinak. Prohráváme 1:3, ale není konec. Musíme v neděli vyhrát a pak se v úterý pokusit uspět na ledě soupeře. Dáme do toho všechno, to můžu určitě říct," burcuje obránce Richard Pavlikovský.

Duel začíná z důvodu televizního přenosu v 17:45, více informací o prodeji vstupenek najdete zde. Utkání můžete také sledovat prostřednictvím streamu Playo.tv, oficiálního mediálního partnera klubu.

Bilance vzájemných mistrovských zápasů z pohledu Orlů

zápasy celkem V P VP PP VB:IB
20 5 9 2 4 57:65

Porovnání soupeřů

Orli Znojmo EC Klagenfurter AC
konečná pozice v tabulce 3. 8.
aktuální forma Klagenfurt - Znojmo 2:1p
Znojmo - Klagenfurt 3:6
Klagenfurt - Znojmo 5:6p
Klagenfurt - Znojmo 2:1p
Znojmo - Klagenfurt 3:6
Klagenfurt - Znojmo 5:6p
nejproduktivnější hráč Adam Havlík, 53 bodů (9 + 44) Jamie Lundmark, 56 bodů (28 + 28)
nejproduktivnější obránce Lubomír Štach, 35 bodů (9 + 26) Thomas Pöck, 35 bodů (7 + 28)
brankář Patrik Nechvátal (91,31 %) René Swette (90,42 %)
využití přesilovek 23,75 % 23,68 %
úspěšnost oslabení 80,82 % 80,44 %

Rozhodčí zápasu

Hlavní rozhodčí:#33 Gergely Kincses (HUN), #22 Manuel Nikolić (AUT)
Čároví rozhodčí:#51 Marton Nemeth, #55 Dániel Soós (oba HUN)

Sestavy z posledních zápasů

Nechvátal – Pavlikovský, Nemčík, Štach, Havel, Bořuta, Sova, Jass, Bača – Šedivý, Bartoš, Havlík – Lattner, Fiala, Číp – Beroun, Šeda, Novák – Tomas, Rehuš, Klhůfek.
Swette – Schumnig, Furey, Vallant, Pöck, DeSantis, Reichel – Lundmark, Hundertpfund, Jacques – Harand, Pither, S. Geier – Setzinger, Koch, M. Geier – Strömberg, Schuller, Ban.
NEWSLETTER