Jsme jeden tým! Získejte nálepku s mottem

Aktuální zprávy
ST 4. 3. 2015
V rámci motta letošního play-off "Hrdý na svůj klub! Hrdý na Znojmo!" si všichni hráči i realizační tým ozdobili zadní skla svých automobilů klubovým logem se sloganem "Jsme jeden tým!" Chcete také vyjádřit podporu klubu a vozit na svém automobilu stejný znak jako hráči, realizační tým i vedení klubu? Máte možnost se do této akce zapojit!
Vstupenky na Betano Hockey Games 2024

"V rámci posílení týmového ducha v období play-off jsme se rozhodli pro tuto klubovou akci," zdůvodňuje manažer Orlů Petr Veselý. "Všichni hráči, realizační tým i vedení klubu chceme dát jasně najevo, že táhneme za jeden provaz a sledujeme společný cíl, čímž je dosáhnout co možná nejlepšího výsledku v letošní sezóně a příkladně reprezentovat město Znojmo."

"Nezapomněli jsme přitom ani na fanoušky. Pro prvních dvacet, kteří se zaregistrují na uvedený e-mail, máme tuto klubovou nálepku připravenou jako poděkování za jejich podporu a věrnost zdarma," dodává Veselý.

Zájem fanoušků předčil očekávání a už během večera a druhého dne ráno se ozvaly desítky zájemců. Seznam dvaceti výherců, kteří se mohou těšit na samolepku zdarma, naleznete zde.

Lepení nálepek "Jsme jeden tým!" proběhne ve dvoře zimního stadionu v neděli od 14:30 hodin. Nálepka je průhledná. Dle nutnosti bude přidán po domluvě další termín.

Nálepky bude také možné objednat v eShopu Orli Znojmo za zvýhodněnou zaváděcí cenu (dostupnost bude brzy upřesněna). Zakoupit si je budete moci již během pátečního utkání také ve FanShopu na zimním stadionu za zvýhodněnou zaváděcí cenu 349,- Kč.

Nálepka Jsme jeden tým

NEWSLETTER