Velký úspěch třeťáků, na prestižním turnaji kousek od vítězství

Aktuální zprávy
PO 15. 3. 2010
<em>Český Krumlov</em> - Znojemská třetí třída se o víkendu zúčastnila renomovaného turnaje v Českém Krumlově a v konkurenci silných soupeřů vybojovala vynikající úspěch v podobě finálové účasti. Orlíci se v jednom týmu spojili s několika stejně starými hráči Vyškova a společně prošli suverénním způsobem základní skupinou, zvládli i semifinálové klání a nad jejich síly byl až v samotném závěru celek Tábora.
Vstupenky na MS IIHF 2024 v Česku

Zúčastněné týmy

HC Slavia Praha, Bílí Tygři Liberec, HC Letci Letňany, HC Tábor, HC Meteor Příbram, HC Slavoj Český Krumlov, HC Třemošná, Orli Znojmo

Komentář

Po urputných bojích v základních skupinách v sobotu jsme postoupili z prvního místa a v neděli porazili v semifinále Letce Letňany. Čekal nás tak zápas o první misto s celkem Kohoutů Tábor. Toto utkání bylo velice dramatické, za stavu 2:2 rozhodčí odpískal, dle našeho názoru neoprávněně, trestné střílení a obdrželi jsme tak gól na 2:3, to vše necelé dvě minuty před koncem základní hrací doby.

Hned poté si celek Táboru vyžádal oddechový čas (při hře za hrubého času) a náš tým tak přišel o šanci porvat se o konečné první místo. Přes několik protestů jsme bohužel zůstali na konečném druhém místě a tak naši borci přivezli stříbrné medaile.

Turnaj se odehrál systémem na celé hřiště, dle stávajících pravidel třetích tříd na 3x15 minut hrubého času.

Poděkování patří všem hráčům za perfektní výkon a nasazení v každém zápase, stejně tak i rodičům, kteří celé klání v Českém Krumlově podpořili perfektní atmosféru a hlavně vlastními prostředky.

Sestava Znojma

Plášek Karel, Svoboda Ondřej, Veleba Petr, Konečný Vojtěch, Housar Zbyněk, Šána Matyáš, Švanda Michal, Friml Tomáš a Navrátil Adam. Zbytek sestavy doplnilo pět hráčů + brankář z týmu Vyškova.

NEWSLETTER